Buca’nın sorunları 5 yılda çözerim

Buca’nın sorunları 5 yılda çözerim
  • 4 Şubat 2019 12:29

Ufuk Mahallesinde esnaf ziyareti gerçekleştiren Ak Parti Buca Belediye Başkan Adayı Mustafa Arslan, çok sayıda sorundan söz edilmesi üzerine, “Oyunuz kıymetli, hak edene verin. Yoksa bedava oy alanlar hizmet etme ihtiyacı duymuyor. Söz veriyorum bana müsaade edin, 5 yıl boyunca her bakanlığın kapısında nöbet tutar, Buca’da ne kadar sorun varsa hepsinin üstesinden gelirim” dedi.

Seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Ak Parti Buca Belediye Başkan Adayı Mustafa Arslan, hangi partiden olduğuna bakmadan tüm Bucalılarla gönül bağı kuruyor. Ev, esnaf ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaretlerinde her kesimden ilgi gören Arslan, “Bu seçim; hizmet seçimidir. Yapan kalır, yapamayan gider. Bu işin kuralı bu olmalıdır” diyor. Belediye seçimlerinin genel siyasetin dışında algılanması gerektiğini anlatan Arslan, “Vatandaş olarak sokağa çıktığın andan itibaren, karşılaştığın her olumsuzluk, belediye hizmetleriyle ilgilidir. Eğer sokağındaki kaldırım özensizse, yollar bozuksa, çöpler düzenli ve özenli bir şekilde toplanmıyorsa, hatta ayağın takılıp düşüyorsan yada ayağın burkuluyorsa bunun da temel sebebi belediye hizmetlerinin yetersiz olmasıdır” şeklinde konuştu.

SÖZ VERİYORUM; BUCA’DA SORUN KALMAYACAK

Arslan, mahalle ve esnaf ziyaretlerinde tüm Bucalıların gönlünü kazanıyor. Genç ve dinamik oluşu 7’den 70’e her vatandaşın odağı olmasını sağlıyor. Kısa sürede Buca’da bir umut dalgası oluşturmayı başaran Arslan, “Ben size söz veriyorum. Buca’nın tüm sorunlarını çözeceğim ve cezaevinden başlayarak bu işi yapacağım. Eğer yapamazsam geldiğim gibi giderim” diyerek, vaatlerine garanti veriyor.

ÇALIŞMAYANA OY VERMEYİN!

Otobüs seferlerinin düzensizliği, trafiğin sıkışık olması, imar meseleleri ve daha bir çok konuda şikayetlerle karşılaşan Başkan Adayı Mustafa Arslan’, “Artık bıktık, taraf tutuyorlar, hizmet etmiyorlar” şeklinde şikayet eden bir vatandaşı da sakinleştirerek, “Yerel işi başka, siz onlara çalışmadıkları halde oy verirseniz onlar da nasıl olsa oy bedava diyerek hizmet etme gereği duymazlar” dedi.

İLK 5 YILDA BUCA HAK ETTİĞİ YERE GELİR

Buca halkından onay alması halinde iktidarın yatırım potansiyelini en üst düzeyde Buca’ya yansıtacağının sözünü de veren Arslan, “Ak Parti belediyeciliği Türkiye’de bir markadır. Ama biz onun da ötesini başaracağız. Güçlü ve kararlı bir irade ile merkezi hükümetin yatırım gücünü en üst düzeyde Buca’ya yansıtacağız. Biz ilçe başkanı olduğumuz dönemde bile birçok kamu yatırımının Buca’ya gelmesine ön ayak olduk. Halkımızın onayı olur da Belediye Başkanı olursam, 5 yıl boyunca hangi bakanlıktan ilçeme ne yatırım çekerim diye Ankara’da nöbet tutar, Buca’nın tüm sorunlarını ilk 5 yılda çözerim” diye konuştu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı

BENİM DERDİM BUCA

“Ben bir Bucalıyım, Buca için dertleniyorum ve Buca için çalışmak istiyorum. Memleket işi gönül işi, gönlünden gelirse yaparsın. Ben size söz veriyorum ve benim söylediklerimi kaydedin, eğer yapamazsam gelin bana hepsinin hesabını tek tek sorun. Söz veriyorum Buca’nın tüm sorunlarının üstesinden geleceğim. Birkaç yıl sonra Buca’ya gelen misafirlerinize ‘Buca ne kadar güzelleşmiş’ dedirteceğiz!” diyerek sözlerini noktaladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.