Bucalı çocuklar Çeşme’nin serin sularında

Bucalı çocuklar Çeşme’nin serin sularında
  • 8 Temmuz 2016 11:53

Buca Belediyesi, yoğun ders programının ardından tatile giren çocukları “Haydi Çocuklar! Çeşme’ye Gidiyoruz” projesi ile ödüllendirmeye bu yıl da devam ediyor. Geçtiğimiz yıl başlatılan ve yoğun ilgiyle karşılanan Çeşme Tatili projesi kapsamında, ilçede yaşayan dar gelirli ailelerin 11-15 yaşındaki çocukları günübirlik olarak Çeşme’ye götürülmeye başlandı. Ulaşım ve yemek gibi tüm masrafların Buca Belediyesi tarafından karşılandığı ve haftada 4 gün düzenlenen gezilerde önce 1 saatlik tenis dersi alan çocuklar, ardından Çeşme’nin serin sularında gönüllerince eğleniyor.

Buca Belediyesi, geçtiğimiz yıl başlattığı “Haydi Çocuklar! Çeşme’ye Gidiyoruz” projesini bu yaz da devam ettiriyor.

Bucalı çocuklar Çeşme’nin serin sularında

11-15 yaş arasındaki çocukların yararlandığı ve haftada 4 gün gerçekleştirilen gezilere katılan çocuklar, Türkiye’nin en gözde tatil beldesinde bir gün geçirecek olmanın heyecanıyla otobüsleri dolduruyor. Buca’da yaşayan dar gelirli ailelerin çocuklarını kapsayan projede, mahallelerinden otobüslerle alınan çocuklar, eğitmen ve gözetmenleri eşliğinde keyifli bir yolculuğa çıkıyor.

Ulaşım ve yemek gibi giderlerin Belediye tarafından karşılandığı günübirlik Çeşme tatilinde profesyonel eğitmenler eşliğinde tenis dersleri de alan çocukların keyfine ise diyecek yok.

Bucalı çocuklar Çeşme’nin serin sularında

Sadece İzmir’in değil, Türkiye’nin en gözde tatil merkezlerinden olan Çeşme’de birer saatlik tenis eğitimi alacak olan çocuklar, Ilıca Plajı’nın serin sularına atlayıp, gönüllerince eğleniyor.

Bu haber ilgini çekebilir ->  “İğne Deliğinden Bornova” sergisi büyük ilgi gördü
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.