“BUCA’DAKİ DEĞİŞİMİ HERKES FARK EDECEK”

“BUCA’DAKİ DEĞİŞİMİ HERKES FARK EDECEK”
  • 12 Şubat 2019 11:24

AK Parti Buca Belediye Başkan Adayı Mustafa Arslan, Bucalı hemşerilerine değişim sözü verdi. Başkan Adayı Arslan, “Sadece bir dönemlik oylarınızı emanet istiyorum. Buca’da herkesin fark edeceği bir değişime imza atacağım. Dışarıdan gelenler ‘Hayırdır, belediye başkanınız mı değişti’ diye soracaklar” dedi.

“BUCA’DAKİ DEĞİŞİMİ HERKES FARK EDECEK”

Neredeyse 24 saatini sokakta Bucalı hemşerileri ile geçirmeye çalışan Ak Parti Buca Belediye Başkan Adayı Mustafa Arslan,  Mevlana Mahallesinde bir kafenin açılışına katıldı. Gittiği her yerde Bucalı vatandaşların yerel hizmetlere ilişkin yakınmaları ile karşılaşan Başkan Adayı Arslan, Buca için gözle görülür değişim sözü verdi. Başkan Adayı Arslan, “Siyasete alet etmeden, muhalefet-iktidar demeden, olası tüm imkanları kullanarak Buca’nın sorunlarını çözmeye talibim. Sorunları çözerken de insan ayırımı yapmayacağım. Meclis üyeliği yaptığım dönemde de kapımı çalan hiçbir vatandaşa ‘sen bizim partiye üye misin’ diye sormadım.  Artık kaybeden Bucamız, Bucalımız olmasın. Emaneten tek seferlik oyunuza talibim” diye konuştu. Göksu Mahallesi’nde bir kıraathanede yine vatandaşla bir araya gelen Arslan, değişim sözünü tekrarlayarak, “Dışarıdan gelen misafirleriniz ‘Buca’nın belediye başkanı mı değişti?’ diye soracaklar” dedi.

“BUCA’DAKİ DEĞİŞİMİ HERKES FARK EDECEK”

CEZAEVİ KALKACAK BUCA NEFES ALACAK

Başkan Adayı Mustafa Arslan’ın cezaevini Buca’dan kaldırma projesi ise büyük ilgi görüyor. Gittiği her mahallede, sokakta vatandaşlar projenin detaylarını soruyor. Başkan Arslan ise cezaevini Buca’dan kaldırmanın olmazsa-olmazı olduğunu ifade ederek, “İzmir’in en büyük ilçesinin tam ortasında bir cezaevi olamaz. Onu oradan kaldırmak artık benim boynumun borcudur. Bana bu görevi layık görürlerse, cezaevini oradan kaldıracağımı da herkes biliyor. Benim için de bu tartışma konusu dahi olamaz. Cezaevini oradan kaldırdığımızda Buca’da değişimin önü açılacak. Buca yeni bir yeşil alan kazanacak. Özetle diyorum ki cezaevi kalkacak, Buca artık nefes alacak” şeklinde konuştu.

 SEVMEDEN OLMAZ!

Buca’ya yapacağı hizmetlerin kendisini heyecanlandırdığını ifade eden Arslan, “Bu sene ki sloganımızı çok sevdim. Bu iş harbiden gönül işi; sevmezsen yapamazsın” diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın şu sözünü hatırlattı: ‘Benim belediye başkanım kendi bölgesinde açta açıkta bir vatandaş bir insan bırakırsa, fildişinden kuleler yapsa gözümde bir gram değeri yoktur.’

Bu haber ilgini çekebilir ->  Ödemiş’te 23 Nisan coşkusu

HİZMET EDENE OY VERİN SİYASETE KALİTE GELSİN

Buca Belediye Başkan Adayı Mustafa Arslan, vatandaşla sohbetinde yerel siyasetti liyakatin esas alınması durumunda hizmet kalitesinin de artacağını hatırlattı. Arslan, “Bu işin bir kuralı olmalı; hizmet yapan, sorun çözen kalmalı, yapamayan gitmelidir. Hiç biriniz alışveriş yaptığınız esnafın, hangi partiden olduğunu asla sormazsınız. Ben de sormam. Ama işini düzgün yapıyor mu diye bakarız. O zaman bu kriteri siyasete de uygulamalıyız ki, yerel siyasette kalite artsın, hizmet performansı yükselsin” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.