Buca’da tatlı imalathanelerine sıkı denetim

Buca’da tatlı imalathanelerine sıkı denetim
  • 2 Temmuz 2016 13:00

Buca Belediyesi yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi tatlı imalathanelerine sıkı denetim gerçekleştirdi. Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü görevlileri ile birlikte tatlı üretimi yapan imalathaneleri dolaşan Zabıta Müdürlüğü ekipleri, işletmelerin gıda üretim sertifikası ve işletme ruhsatlarını inceleyip, genel temizlik ve sağlık kurallarına uygunluğunu tek tek kontrol etti. Hijyen kurallarına uyan işletmelere teşekkür eden ekipler, uymayan işletmelere de uyarıda bulundu.

Buca’da tatlı imalathanelerine sıkı denetim

 Halk sağlığını korumak için ilçede yer alan imalathanelerde denetimlerini sürdüren Buca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi denetimlerini sıklaştırdı. Bayram öncesinde özellikle tatlı imalathanelerine ani denetim yapan Zabıta ile Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ekipleri üretim alanlarını ve gıda üretim sertifikalarını titizlikle inceledi.

Üretim alanlarının sağlık ve hijyen durumunu, imalatta çalışan personelin kişisel bakımının standartlara uygunluğunu inceleyen ekipler, kurallara uymayan üreticilere uyarıda bulundu.

Buca’da tatlı imalathanelerine sıkı denetim

Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ekiplerinin de yer aldığı denetimlerde tatlı imalathanelerini gıda üretim sertifikası ve işletme ruhsatlarını da tek tek inceledi.

Buca Belediyesi’nin bu denetimleri sık sık gerçekleştirdiğini söyleyen esnaflarda bu tür denetimleri hem kendileri açısından hem de vatandaşların sağlığı açısından olumlu bulduklarını dile getirdi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  ESHOT’a kalite tescili
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.