Buca’da parklar pırıl pırıl

Buca’da parklar pırıl pırıl
  • 7 Haziran 2016 10:26

Buca Belediyesi ve CHP İl Kadın Kolları Çevre Koruma Haftası etkinlikleri kapsamında farkındalık yaratmak için Buca’daki bir parkın çiçek dikiminden, bank boyamasına kadar tüm bakımını yaptı. Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina ile CHP İzmir İl Kadın Kolu Başkanı Nurşen Balcı’nın katılımı ile gerçekleşen etkinlikte özellikle gençlere seslenen Başkan Piriştina, “Doğayı ve çevreyi koruyup kollayın. Geleceğinize sahip çıkın, bu doğa sizin” dedi.

 

Çevre Koruma Haftası etkinlikleri kapsamında Buca’da ilk etkinlik Altıneller Parkı’nda yapıldı. Kent yaşamında halkın doğayla baş başa kalabildiği, yeşili yaşayabildiği en yakın mekanlar olan parkların önemine dikkat çekmek için harekete geçen CHP İl Kadın Kolları üyesi kadınlar Buca Altıneller parkını çiçeklendirip, banklarını boyadı. Etkinliğe Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Nurşen Balcı ve CHP Buca İlçe Başkanı Çağdaş Kaya da katıldı.

Buca’da parklar pırıl pırıl

İnsan yaşamının en büyük serveti olan çevrenin korunmasına dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak amacıyla yapılan etkinlikte kadınlar başkanlarla birlikte çapa yapıp, çiçek dikti.

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina ve kadınlar parkı rengarenk boyalarla ve motiflerle boyadı.  Halkın daha neşeli ve keyif alabilecekleri banklarda oturmaları için de çalışan kadınlar parktaki bankları da kelebek motifleri ile renklendirdi. Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, çevreye olan duyarlılığı ortaya koymak, gelecek nesillerde farkındalık yaratabilmek için bu etkinliği yaptıklarını vurgularken, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Nurşen Balcı, tüm insanlığı çevreyi korumaya ve kollamaya davet etti.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.