Buca’da 40 okuldan sonra 40 cami projesi

Buca’da 40 okuldan sonra 40 cami projesi
  • 22 Mayıs 2016 11:42

Buca İlçe Müftüsü Muharrem Gül ile ilçede görev yapan din görevlileriyle bir araya gelen Başkan Piriştina, Haziran Ayı’nda başlayacakları ve 780 bin liraya mal olacak proje ile ilçedeki 40 caminin bakım, onarım ve bahçe düzenlemesini yapacaklarını müjdeledi. Buca’da ilk kez bir belediye başkanının toplantılarına katıldığını ve taleplerini dinlediğini belirten din görevlileri duydukları memnuniyeti dile getirirken, Buca İlçe Müftüsü Muharrem Gül de bütün din görevlileri adına Başkan Piriştina’ya teşekkür etti, plaket verdi.

Buca İlçe Müftülüğü Mayıs Ayı olağan toplantısına katılarak din görevlilerinin talep ve isteklerini dinleyen Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, 40 cami projesinin müjdesini verdi. Buca İlçe Müftüsü Muharrem Gül ve ilçede görev yapan din görevlileri ile Şirinyer düğün salonunda bir araya gelen Başkan Piriştina, Haziran ayında başlayacakları proje ile 40 caminin bakım, onarım ve çevre düzenlemesini yapacaklarını söyledi.  İlçede yer alan 84 camiden ihtiyaç önceliğine göre belirlenen 40’ında çalışma yapacaklarını belirten Piriştina, diğer 44 caminin bakımını ise önümüzdeki yıl gerçekleştireceklerini ifade etti.

Buca’da 40 okuldan sonra 40 cami projesi

Hemşerilerinin daha rahat ve temiz ortamlarda ibadetlerini yapmaları için çalıştıklarını vurgulayan Başkan Piriştina, çalışmaların bayrama kadar tamamlanacağını sözlerine ekledi.

“İlk kez bir belediye başkanı bize kulak verdi”

Tek tek söz alarak talep ve isteklerini dile getiren din görevlileri, Buca’da ilk kez bir belediye başkanının toplantılarına katıldığını ve kendilerini dinlediğini söyledi. Buca İlçe Müftüsü Muharrem Gül de 40 cami projesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bütün din görevlileri adına Başkan Piriştina’ya teşekkür etti, plaket verdi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Soyer: “Yaptığımız her şey en çok gençler için”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.