Buca Kaynaklar’a Gençlik Kampı

Buca Kaynaklar’a Gençlik Kampı
  • 8 Nisan 2016 08:40

Eşsiz doğası ile İzmir’in incisi Buca Kaynaklar köyü, yepyeni bir merkez kazanıyor. İlçede köy turizmini geliştirecek çalışmalara ağırlık veren Buca Belediyesi, Kaynaklar bölgesinde hayata geçireceği Gençlik Kampı projesi ile gençlere ve doğa tutkunlarına yepyeni bir buluşma noktası yaratacak. Bu yıl içerisinde tamamlanması planlanan Gençlik Kampı, 4 bin 900 metrekare alanı kapsayacak. İçerisinde kafeteryadan, çadır alanlarına, spor alanlarından bungalovlara kadar doğa tutkunlarının tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde projelendirilen merkez, Kaynaklar’ın eşsiz doğasına renk katacak.

Buca Kaynaklar’a Gençlik Kampı

Buca Belediyesi, eşsiz doğası ve manzarası ile özellikle hafta sonları şehrin yorucu havasında kurtulmak isteyen İzmirlilerin uğrak mekanı olan Kaynaklar’a yepyeni bir merkez kazandırıyor.

Buca Kaynaklar’a Gençlik Kampı

İlçede kırsal kalkınma ve köy turizmini geliştirici yatırımlarını arttıran Buca Belediyesi, Kaynaklar bölgesinde hayata geçireceği Gençlik Kampı ile binlerce genç ile doğa tutkununu Buca’da ağırlayacak. Doğa tutkunlarının tüm kamp ihtiyacını karşılamak için 4 bin 900 metrekare alana projelendirilen Gençlik Kampı’nın 135 metrekarelik bölümünde kafeterya, geri kalan bölümünde ise çadır alanları, ilginç tasarımlarıyla dikkat çeken bungalovlar ve etkinlik alanları yer alacak.

Buca Kaynaklar’a Gençlik Kampı

Bu yıl içerisinde hizmete açılacak Gençlik Kampı, Kaynakların eşsiz doğa güzelliğine renk ve heyecan katacak.

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Bornova’da Atatürk Oratoryosu heyecanı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.