Buca çiçek bahçesine dönüşecek

Buca çiçek bahçesine dönüşecek
  • 6 Nisan 2016 09:47

Bahar aylarının gelmesiyle Buca’yı çiçek kokuları sardı. Yazın kendini hissettirmeye başladığı bugünlerde Buca Belediyesi, kentin farklı noktalarında çiçeklendirme çalışması başlattı. Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışma ile ana arterler, orta refüjler, meydanlar ve parklara birbirinden renkli ve kokulu 30 bin adet mevsimlik çiçek dikilecek. Bir ay sürecek çalışmaların ardından Buca adeta çiçek bahçesine dönüşecek.

Buca çiçek bahçesine dönüşecek

Kentin alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra kent estetiğine de önem veren Buca Belediyesi, bahar aylarının başlamasıyla çiçeklendirme çalışmalarına hız verdi. Buca Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar ile kentin ana arterleri yazın tüm coşkusunu taşıyan çiçeklerle donatılacak.

Bir ay sürmesi planlanan çalışmalarda ana arterler, yeşil alan, refüj, kavşak ve parklara 8 bin adet pervane, 5’er bin adet sardunya ve angelonia ile 3’er bin 500 adet ateş ve medine düğmesi çiçeği dikilecek. Vatandaşların da şimdiden beğeni ile karşıladığı çalışmaların ardından Buca adeta çiçek bahçesine dönüşecek.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Ödemiş’in simge meydanları örnek işbirliğiyle yenileniyor
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.