Buca Belediye Başkanından 10 numara 5 yıldızlık hareket

Buca Belediye Başkanından 10 numara 5 yıldızlık hareket
  • 20 Temmuz 2017 19:16

Gazete Ege – Haber Merkezi / Çağımızın en önemli iletişim mecrası haline gelen sosyal medya kamusal alanın lacivert tonunu da yumuşatmayı başardı. Özellikle belediye başkanlarının sosyal medya mecralarında tercih ettikleri stratejiler, siyasetin giderek daha karamsarlaşan atmosferinden bunalanlara soluk aldırıyor. Ezber bozan son hareket ise sosyal medyanın en aktif isimlerinden Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’dan geldi.

Sosyal medyanın bütün mecralarında alışılmışın dışında bir belediye başkanı imajı çizen Başkan Piriştina’nın kişisel hesaplarından bir başka belediye başkanının paylaşımlarına yaptığı yorum “helal olsun” dedirtti.

Belediyesinin kütüphanelerle ilgili çalışmalarını içeren görselleri paylaşan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın paylaşımını ilk olarak instagramdaki kişisel hesabından repost yapan Buca Belediye Başkanı Piriştina, “Helal olsun başkanım ne kadar eğitim o kadar aydınlık” yorumunu yazdı. Başkan Piriştina aynı yorumu facebook ve twitter hesapları üzerinden de paylaştı.

Buca Belediye Başkanından 10 numara 5 yıldızlık hareket

Başkan Piriştina’nın bu paylaşım ve yorumlarına Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’dan da beğeni geldi. Başkan Atila, mevkidaşının, facebook hesabındaki paylaşımının altına yaptığı yoruma ise “Geleceğimizi birlikte aydınlatacağız başkanım” yanıtını verdi.

Buca Belediye Başkanından 10 numara 5 yıldızlık hareket

Başkan Piriştina’nın alışkın olmadığımız bu çıkışı, yaklaşan yerel seçimler öncesinde harareti artan siyaset sahnesinde pozisyon alma çabasındaki siyasi aktörlerin yarattığı atmosferin karamsar havasını bir nebze olsun dağıtmayı başaracak mı bilinmez ama vatandaşa “Tam da başkanlardan beklediğimiz hareketler” yorumunu yaptırdı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Çeşme’de iki dev organizasyon; 17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.