Bu Onur Bornova’nın

Bu Onur Bornova’nın
  • 8 Aralık 2016 10:25

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Fair Play Konseyi üyeleri, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’ya “Fair Play Hizmet Madalyası” verdi. Kente kazandırdığı spor tesisleri, kulüplere verdiği destek ve centilmence yaklaşımı nedeniyle verilen madalyayı, Dünya Fair Play Komitesi Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Arıpınar taktı. Erdoğan vea Konsey üyeleri, ziyaretin ardından yapımı bu yıl tamamlanarak hizmete açılan Doğanlar’daki Bornova Stadı ile Altındağ’daki Atatürk Spor Kompleksi’ni gezdi. Yetkililerden tesisler hakkında bilgi alan ziyaretçiler, Bornova Belediyesi’nin kente çok önemli iki spor tesisi kazandırdığını belirterek, tüm spor kamuoyu adına Başkan Olgun Atila’ya teşekkür etti.

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Fair Play Konseyi, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’yı ziyaret etti. Ziyaret, Dünya Fair Play Komitesi Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Arıpınar, Avrupa Fair Play Konseyi 2. Başkanı Murat Özbay ile Konsey üyeleri; Gazeteci Haldun Domaç, Avni Erboy, Semra Demirer, Sevim Güllü ve olimpiyatlarda maraton dördüncülüğü bulunan Eski Milli Atlet İsmail Akçay’ın katılımıyla gerçekleşti.

Ziyarette, Başkan Atila’ya kente kazandırdığı spor tesisleri, kulüplere verdiği destek ve centilmence yaklaşımı nedeniyle Fair Play Hizmet Madalyası verildi. Madalyayı Konsey adına, Dünya Fair Play Komitesi Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Arıpınar, “Sana kırmızı kart göstermiyorum, kalbimi veriyorum” anlamına gelen fair play rozetini ise Yönetim Kurulu Üyesi Avni Erboy taktı.

Bu Onur Bornova'nın

Başkan Atila:  Önce centilmenlik

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ise sporun duayen isimlerini Bornova’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Büyük Önderimiz Atatürk’ün; “Ben sporcunun zeki, çevik ve güzel ahlaklısını severim” sözünü ilke edindiklerini vurgulayan Başkan Atila, “Sadece Bornova değil, İzmir için önemli olan iki spor tesisi yaptık ama geleceğimiz olan gençlerimiz ve çocuklarımıza yönelik önemli yatırımlarımız da var. Bizim için önemli olan hem ruhen hem bedenen sağlıklı bireyler yetişmesi ve tüm spor faaliyetlerinin centilmenlik çerçevesinde geçmesi. Bu anlamla verilen Fair Play Hizmet Madalyası da beni çok mutlu etti” diye konuştu.

Stada ve Salona hayran kaldılar

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Fair Play Konseyi üyeleri, ziyaretin ardından Bornova Belediyesi Aziz Kocaoğlu Stadı ile Bornova Belediyesi Atatürk Spor Kompleksi’ni gezdi. Yetkililerden tesisler hakkında bilgi alan ziyaretçiler, Bornova Belediyesi’nin kente çok önemli iki spor tesisi kazandırdığını belirterek, tüm spor kamuoyu adına Başkan Olgun Atila’ya teşekkür etti.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Tugay, Alaçatı Ot Festivali’nin açılışını yaptı

Büyük Park’taki Süleyman Seba heykeli önünde hatıra fotoğrafa çektiren sporun duayen isimleri Down Kafe’yi de ziyaret etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.