Bu Kez Olmadı!

Bu Kez Olmadı!
  • 25 Ocak 2016 10:17

Gizem Çetinkol-Gazete Ege/CHP 35. Olağan Kurultayı’nda Parti Meclisi savaşı yaşandı. PM yarışından galip çıkan CHP İzmir Örgütü’nden 8 kişiyi yer almayı başarmış, ardından da MYK stresi başlamıştı. Günlerce kimin girip giremeyeceği konuşulurken, isimlerin üzerinde kimlerin de etkileri olacağı da tartışılıyordu.

İzmir örgütü üzerinde oldukça etkisinin olduğu bilinen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, MYK yarışından mağlup ayrıldı.

VARAN 1: KAMİL OKYAY SINDIR

MYK’ya giren 2 isimle de arasının açık olduğu bilinen Başkan Kocaoğlu, Bornova Belediye Başkanlığı döneminden Kamil Okyay Sındır ile karşı karşıya gelmiş, ilişkileri zarar görmüştü. Kocaoğlu, geçtiğimiz hadtalarda Sındır için “Belediye başkanlığını yapamadı. Sındır dürüst, bir kuruş para yemez. Kendim kadar inanıyorum ama belediye başkanlığı yapamadı” açıklamalarında bulunarak Sındır’ın siyasette başarısız olduğunu dile getirmişti. Öte yandan Sındır CHP İzmir İl Kongresi’nde, Başkan Kocaoğlu’nun desteklediği aday Alaattin Yüksel yerine Bornova İlçe Başkanı Nevzat Kavalar’ı desteklemişti.

VARAN 2: ERDAL AKSÜNGER

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun arasının açık olduğu bir diğer MYK üyesi de Eski Milletvekili Erdal Aksünger.  Başkan Kocaoğlu ile sürekli fikir ayrılıkları yaşayan Aksünger, geçtiğimiz yıl İzmir’e gelerek miting gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı makamında ağırlayan ve koltuğunu Cumhurbaşkanı’na veren Başkan Kocaoğlu’nu sosyal paylaşım sitesinden üstü kapalı olarak eleştirmekten kaçınmamıştı.

Bu Kez Olmadı!

Bu Kez Olmadı!

MYK’nın belli olmasıyla birlikte Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçtiği isimlerin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu rahatsız ettiği alınan duyumlar arasında.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Tugay’a “otobüs hattı” teşekkürü
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.