Bu imza “temiz enerji” için

Bu imza “temiz enerji” için
  • 8 Temmuz 2016 10:40

Kemeraltı’ndaki 9 havranın turizm açısından önemine dikkat çeken, Prag’daki 3 havrayı yılda 4 milyon turistin ziyaret ettiğini belirten Uğur Yüce, “Bizim ise Kemeraltı bölgesinde 9 havramız var. Ayrıca yine aynı bölgeye yakın Sabetay Sevi’nin evi ve havrasının olduğu yer de yine bu Havralar bölgesinde. Buraları iyi tanıtırsak Sabetay Sevi bile İzmir’e yeter, turizmimiz atağa geçer” dedi.

İzmir’in turizm açısından pek çok yerden üstün olduğunu söyleyen Yüce, limanı ve körfez imkanının bile tam anlamıyla kullanılamadığına değindi. Yüce, “Sonra da turisti başka ülkelere kaptırıyoruz. Fakat bizim satılabilecek öykülerimiz; namütenahi tarihi zenginliklerimiz var. Ama nedense bunları tam anlamıyla kullanamıyoruz” diye konuştu.

27 PROJE HAZIR
TARKEM olarak Kemeraltı’ndaki tarihi yapıların sahipleriyle biraraya geldiklerini ve birlikte hareket ettiklerini anlatan Uğur Yüce, “Oradakilere ‘Sen malını koy, biz restore edip işletelim’ tarzında önerilerimiz, projelerimiz var. Şu an 27 somut proje var. Bunların yanında birçok ticari projemiz de bulunuyor” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Sosyal medyadaki mutluluk pozları gerçek mi yoksa gerçeklikten kaçış mı?
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.