Boztepe’nin hedefi bu kez Çiğli

Boztepe’nin hedefi bu kez Çiğli
  • 5 Temmuz 2017 13:21

Karşıyaka Belediyesi ve Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ile defalarca polemiğe giren AK Parti Yerel Yönetimler İl Başkanı Hüsnü Boztepe’nin hedefinde bu kez Çiğli vardı.

Sosyal medyada yaptığı açıklamayla Çiğli’deki rantlaşmaya ve belediyenin ilişkilerini dikkat çeken Boztepe şu açıklamalarda bulundu:

“SORUYORUM NERENİZ DOĞRU?

Adı çok önceleri İSTASYONALTI’ydı…Çiğli Belediyesi’nin aldığı karar ile yeni kimlik kazandı! Vizyonu arttırdı. Sonradan isim değiştirerek ATAŞEHİR yapıldı. RANT’ın da merkezi oldu, gözü yükseklerde olanların da tercihi. Bir yandan yeni konut alanları geldi diğer yandan cazibesi arttı.
Şu günlerde bölgede bir hastane yükseliyor. İNŞAATI tamamlandı, geriye hastanenin rutin işleri kaldı. Ruhsat için ÇİĞLİ BELEDİYESİ’ne başvuru yapıldı.Belediye ise tüm titizliği ile inceliyor! Enine, boyuna bakıyor, etrafında dolaşıyor. Yollarını, altyapısını kontrol ediyor!BIR TURLU 5 BIN METRE KARE INSAAT ALANI OLUP DA 18METRE KARE YAPILAN INSAATA FORMUL BULAMIYOR
Manisa Salihli merkezli CAN HASTANELERİ’nin uzantısı, şubesi, bağlı yeni yeri olarak faaliyete geçecek olan proje için Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan İSTİHDAM toplantısı da yaptı. Can Hastanesi İcra Kurulu Başkanı Umut Can Keskiner -İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Nilgün Ulu’yu yanına alarak “İŞSİZLİĞİ ÇÖZÜYORUZ-İSTİHDAM YARATIYORUZ” diye haykırdı.

Şimdi YEREL Yöneticilere yani Belediye Başkanına ve ilgililere soruyorum;

1-Henüz açılışı yapılmayan ama hastane yönetiminin “GARANTİ” gördüğü yeni projenin oturduğu arsa alanı kaç metrekaredir?

2-İnşaat alanı resmi ve tüm hesaplamalara rağmen nasıl en az 3 katına çıkartılmıştır?

3-Şirketin 5 bin metrekare hakkı olduğu söylenen yerde neredeyse 18 bin metrekare inşaat yaptığı iddiaları doğru mudur?

4-Arsa dere kenarında olmasına rağmen izolasyonları yapılmış mıdır, deprem bölgesinde bulunan, sürekli sallanan İzmir’de fore kazıklar çakılmış mıdır? Yoksa unutulmuş mudur?

5-İmar Kanunu ve yönetmeliklerinin “balkon-bahçe” gibi hakları kullanılırken binanın fazlalık yerleri bu isimler altında mı gizlenmiştir?

6-Belediyede OTOPARK olan bodrum katlar SAĞLIK BAKANLIĞI’nın ilgili birimlerine POLİKLİNİK olarak mı gösterilmiştir? Hangi üst akıl bu konuda yardımcı olmuştur?

7-Araya hatırlı kişiler girmiş ve duruma müdahale etmiş midir?

İZMİR’in göbeğinde ÇİĞLİ’nin ortasında yaşanan bu durum hepimize şu atasözünü hatırlatmiyormu:

Bu haber ilgini çekebilir ->  Torbalı Belediyesi 1 Mayıs’ı halaylarla kutladı

“DEVEYE BOYNUN EĞRİ, DEMİŞLER; NEREM DOĞRU Kİ, DEMİŞ”

AK PARTİ YEREL YÖNETIMLER İL BAŞKANI OLARAK
ÇİĞLİ BELEDIYE BAŞKANINA ÇEVRE ve ŞEHİRCİLİK IL MÜDÜRLÜĞÜNE
Soruyoruyorum yukarda sorduğum soruların cevabını kamu adına cevaplamanızı BEKLİYORUM. “

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.