Bostanlıspor Kick Boks’ta şampiyon

Bostanlıspor Kick Boks’ta şampiyon
  • 1 Ekim 2019 11:14

Bostanlıspor 2 sporcu ile katıldığı Ege Bölge Gençler Kick Boks Şampiyonasında büyük muvaffakiyet ele geçirdi. Bir sporcusu şampiyon diğer sporcusu da ikinci oldu.

60 kilo genç erkeklerde Veysel Dikmen tüm rakiplerini yenerek finale çıktı ve finalde de rakibini nakavt ederek şampiyonluğa erişti. Galada da başarısıyla kupayı ele geçirdi. Genç erkekler 71 kiloda Doğukan Günay finale kadar başarılı mücadeleler yaparak geldi. Finalde önde götürdüğü mücadelesi omuzundaki sakatlığının nüksetmesi neticeninde kaybetti ve ikincilikle kanaat etti.

Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy, son zamanda kick boks ve muay thai de büyük başarı ele geçirdiklerini dile getirerek, “peş peşe gelen Türkiye, Ege ve İzmir şampiyonluklarıyla bu dallarda ismimizi ezberlettik. Son gençler şampiyonasında 1 gala, 1 şampiyonluk ve 1 ikincilik başarımızı doruk noktaya eriştirdi. 5 sporcu ile katılacaktık. Ancak birinin lisansı yetişmedi, diğer 2 sporcumuzu da sakatlıklarını rizikoya atmamak için şampiyonaya katmadık. Kalan 2 sporcumuzla başarı yakaladık. Şimdi hedefte Türkiye Şampiyonlukları ve Ulusal Takım var. Şampiyona için sporcularımızı hazırlayan, hepsini büyük fedakârlık ile çalıştıran baş antrenörümüz Aytaç Uyanıker’in hakkını da teslim ve teşekkür etmemiz gerekiyor. Başarının büyük hisse sahibi kendisi. Son 3 şampiyonada aldığımız 12 madalya bir kupa ile Karşıyaka’yı başarıyla temsil eden tek takım olmanın da haklı gururunu yaşadık” diye konuştu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Karşıyaka’yı Hıdırellez coşkusu sardı!
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.