Bornova’nın gururu şampiyon kızlara pastalı kutlama

Bornova’nın gururu şampiyon kızlara pastalı kutlama
  • 20 Mart 2016 10:00

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, alt lig kategorisinde namağlup İzmir Şampiyonu olan Bornova Belediyespor Yıldız Kız Voleybol Takımı ve antrenörleriyle biraraya geldi. Şahin Tepesi Restoran’daki buluşmada şampiyonluk pastası kesildi. Başkan Atila sporculara başarı dileklerini iletti

 İzmir Voleybol İl Temsilciliği’nin düzenlediği organizasyonda son maçını Dokuz Eylül Üniversitesi ile oynayan Bornova Belediyespor Yıldız Kız Takımı namağlup şampiyon oldu. Yeşil Beyazlı kızların şampiyonluğa uzanan yenilgisiz mücadeleleri büyük bir ilgiyle takip edilirken gurur kaynağı oldu. Eşi ve çocuklarıyla izlediği final maçının ardından takımın şampiyonluk kupasını ve madalyalarını veren Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Şahin Tepesi Restoran’rda sporculara ve antrenörlerine özel bir yemek düzenledi.

Bornova’nın gururu şampiyon kızlara pastalı kutlama

Bornova Belediyesi Meclis Üyeleri Erdoğan Çiçek ve Hasan Boyacı ile Başkan Yardımcısı Hüseyin Hamamcılar’ın da katıldığı yemekte, şampiyonluk pastası kesildi.

Gençlere ve çocuklara spor yaptırmak için hayata geçirdikleri projelerin yanında yenilerinin de hazırlıklarının devam ettiğini söyleyen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Spor yatırımlarımızı gençlerimiz için, dolayısıyla da geleceğimiz için yapıyoruz” dedi. Voleybolcu gençleri kutlayan Başkan Atila, “Spor yapan insan sayını artırmak için elimizden gelen desteği veriyoruz. Vermeye de devam edeceğiz” dedi.

Maçların tamamını kazandılar

Bornova Belediyespor Yıldız Kız takımı, Alt Lig Yıldızlar Kategorisi’nin klasman grubunda oynadığı 6 maçı da kazanarak final grubunda oynama hakkını kazanmıştı. Antrenörlüğünü Birkan Bacalı’nın yaptığı kızlar final grubu maçlarında da yenilgi yüzü görmedi. Oynadığı toplam 9 maçta rakiplerine sadece üç set verdi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Bornova Belediyesi yeni müdürlüklerle güçleniyor
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.