Bornovalı minikler tatilde eğlenceye doydu

Bornovalı minikler tatilde eğlenceye doydu
  • 3 Şubat 2024 12:34

Bornova Belediyesi’nin 5 farklı noktada düzenlediği etkinliklere katılan Bornovalı minikler tatilin keyfini çıkardı. Geleneksel Türk Tiyatrosunun önemli figürleri Karagöz ve Hacivat’ın başından geçen olayların anlatıldığı Karagöz Yazıcı adlı oyun, Hayali Deniz Özgökçe tarafından sergilendi.

Bornova Belediyesi yarıyıl tatiline giren öğrencileri geleneksel Türk tiyatrosu ile tanıştırdı. Türk kültürünün önemli bir parçası olan gölge oyunu ile tanışan öğrenciler eğlenceye doydu. Mevlana Toplum ve Bilim Merkezi,Çamdibi Şehit Er Adem Bilaloğlu Sosyal Tesisleri, Naldöken ve Pınarbaşı Kültür Merkezleri ile Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen gösteriler yoğun ilgi gördü.

Yıl boyunca, düzenlenen kurs ve atölyelerle Bornovalı çocukların yanında olduklarını belirten Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “Bornovalı çocuklarımızın eğitimlerine destek olurken, bilim ve sanat alanlarında hazırladığımız kurslarla da gelişimlerine katkı sunuyoruz. Tatil dönemlerinde onlar için düzenlediğimiz aktivitelerle de okul stresini eğlenerek atmalarına sağlıyoruz”dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  FİLİZ BAŞKAN’DAN LİDERLİK ZİRVESİ MESAJI: DOĞRU YERDESİNİZ
ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.