AÇEV’in “Anne Buluşmaları” Bornova’da başlıyor

AÇEV’in “Anne Buluşmaları” Bornova’da başlıyor
  • 21 Ocak 2021 13:48

Anne Çocuk Eğitim Vakfı’nın(AÇEV) Anne Destek Eğitimi Programı kapsamında on-line olarak gerçekleştirdiği “Anne Buluşmaları”, Bornova Belediyesi’nin desteğiyle Bornovalı Anneler için de düzenlenecek.

 

Bornova Belediyesi ve AÇEV’in koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında yüz yüze eğitimlere verilen dönemde, 3-6 yaş arasındaki çocukların gelişimini destek amacıyla vereceği on-line eğitimler Şubat Ayı başında başlayacak.

 

Malzeme ve internet desteği

 

Etkinliğe katılmak isteyen ailelere evlerinin içerisinde çocukların gelişimini destekleyecek kitap, kırtasiye malzemeleri, etkinlik seti ve etkinlik önerilerinin olduğu bir kutu gönderilecek. Ücretsiz olarak düzenlenecek eğitimlerde ailelere 1 gb internet desteği de verilecek. Eğitimler, kameralar açık çevrimiçi ve telefon görüşmeleri ile gerçekleştirilecek. AÇEV’in gönüllü eğitimcileri rehberliğindeki on-line buluşmalarda annelere kutu içindeki malzemeleri nasıl kullanacakları anlatılacak.

 

9 hafta sürecek

 

9 hafta boyunca, haftada bir gün ve 50 dakikalık oturumlar şeklinde on-line olarak gerçekleştirilecek etkinliğe katılmak isteyen annelerin Ocak Ayı sonuna kadar Bornova Belediyesi’nin 0232 999 29 29 numaralı santral numarasından dahili 2151’e kayıt yaptırması gerekiyor.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Eşki Işıkkent’te vatandaşla buluştu
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.