Bornova’da listelere Mahir Polat ve Olgun Atila damgası

Bornova’da listelere Mahir Polat ve Olgun Atila damgası
  • 15 Temmuz 2023 19:58

GAZETE EGE – Bornova’da seçimler hız kesmeden devam ediyor. Kıran kırana geçen seçimler de CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat ve Bornova Eski Belediye Başkanı Olgun Atila’nın desteklediği listeler fark atmaya devam ediyor.

Bugün sandık başına, Kurudere Mahallesi, Sarnıç Mahallesi, Beşyol Mahallesi,Karaçam Mahallesi, Kayadibi Mahallesi, Çamiçi Mahallesi, Eğridere Mahallesi, Tuna Mahallesi, Laka Mahallesi, Yunus Emre Mahallesi gitti.
Tuna Mahallesi’nde kırmızı ve mavi liste yarışırken ipi göğüsleyen, CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat ve geçmiş dönem Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın desteklediği mavi liste oldu. Elif Çalışkan, Hafize Tahirler, Melis Ergün, Hikmet Koç, Sercan Baysal, Mustafa Zühre, Tugay Arslan, Kamil Çilli’nin delege seçildiği seçimde mavi liste 159 oy alırken, Kamuran Allı, Meclis Üyeleri ve mevcut Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ’un desteklediği kırmızı listeyse 111 oy da kaldı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Bornova’nın simge yapısına onarım
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.