Bornova’da 23 Nisan kutlamaları

Bornova’da 23 Nisan kutlamaları
  • 18 Nisan 2017 12:21

Bornova Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını değişik etkinliklerle kutlamaya hazırlanıyor. 22 Nisan günü “Çocuk Gözüyle Atatürk ve Cumhuriyet” konulu ödüllü resim yarışması ile başlayacak etkinlikler 23 Nisan Günü yapılacak kortej yürüyüşü ile devam edecek. 23 Nisan gecesi Aşıkveysel Rekreasyon Alanı’nda yapılacak Çocuk Korosu ve Kurtalan Ekspres Konseri ile son bulacak. Ayrıca Bornova Belediyesi İncivak işbirliği ile hayata geçirilen Çocuk Senfoni Orkestrası tarafında hazırlanan 23 Nisan özel konseri de Adnan Saygun Sanat Merkezi’n de gerçekleşecek.

Bornova Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çeşitli etkinliklerle kutlayacak. “Çocuk Gözüyle Atatürk ve Cumhuriyet” konulu resim yarışması 22 Nisan tarihinde gerçekleşirken, 23 Nisan günü saat 18:30’da Bornova Cumhuriyet Meydanı’ndan Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’na kadar uzanan kortej yürüyüşü yapılacak. 23 Nisan gecesi saat 19:30’da Aşıkveysel Rekreasyon alanında düzenlenecek olan Çocuk Korosu ve Kurtalan Ekspres Konserleri ile kutlamalar son bulacak.

Çocuk Gözüyle Atatürk ve Cumhuriyet

Bornova Belediyesi’nce 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında her yıl düzenlenen “Çocuk Gözüyle Atatürk ve Cumhuriyet” resim yarışması 22 Nisan tarihinde saat 10:00’da yapılacak. Bu yıl üçüncüsü yapılan yarışma Yeşilova Höyüğü Ziyaretçi Merkezi’nde gerçekleşecek. Yaş guruplarına göre 2 kategoride düzenlenen resim yarışmasının ödülü ise İstanbul Modern Sanatlar Müzesi gezisi olacak.

Bornovalı çocuklardan 23 Nisan konseri

Bornova Belediyesi’nin Cevdet İnci Eğitim Vakfı ve Barış için Müzik Vakfı işbirliğiyle kısıtlı imkanları olan bölgelerdeki çocukları müzikle sosyal hayata kazandırmayı amaçladığı ‘Barış için Müzik’ projesi kapsamında eğitim alan çocuklar 23 Nisan’da en özel günlerini yaşayacak. Çalışmalarını 2015 yılından bu yana Naldöken Kültür Merkezi’nde sürdüren Orkestra, Büyük Önder Atatürk’ün kendilerine armağan ettiği günde, Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde ilk konserine çıkacak.. 23 Nisan Pazar günü yapılacak olan konser saat 16:30’da başlayacak.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Karşıyaka, Zübeyde Anne’ye koşuyor!
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.