Bornova ile Nurhak kardeş belediye oluyor

Bornova ile Nurhak kardeş belediye oluyor
  • 4 Aralık 2019 11:14

Bornova’ya yeni Kardeş Belediye

  Güçlü mali ve kurumsal yapısıyla kaynak ve kadroları sınırlı belediyelere destek olmayı amaçlayan Bornova Belediyesi, Kahramanmaraş’ın Nurhak Belediyesi ile kardeş belediye oluyor.

Mecliste alınan kararın ardınan çalışmalar başlarken, Nurhak Belediye Başkanı İlhami Bozan, Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ’u ziyaret etti. Başkan Bozan, Bornova Belediyesi gibi büyük ve köklü bir belediyenin Nurhak Belediyesi ile kardeş belediye kararı almasının kendileri için bir onur olduğunu söyledi.

Hayata geçirdikleri yeni projeleri anlatan Başkan İduğ ise “Sadece maddi destekler değil, kurumsal yapımız ve bilgi birikimimiz ile Nurhak Belediyesi’nin yanında olacağız.Birlikte, dayanışma içinde güzel işler yapacağımıza inanıyorum” dedi.

Bornova Belediyesi, Nurhak’ın yanı sıra Zonguldak’ın Muslu, Çatalağzı, Bakacakkadı ve Konya’nın Tuzlukçu Belediyesi ile de kardeş belediye olacak.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Herkes Bornova’da yaşamak isteyecek
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.