Bornova Belediyesi’nden İngilizce Desteği

Bornova Belediyesi’nden İngilizce Desteği
  • 25 Ocak 2016 11:28

BELGEM’de aldıkları İngilizce Destek Kursu’nu başarıyla bitiren 1190 öğrenci Büyük Park’taki Bornova Belediyesi Nikah Salonu ve Çamdibi İZBAŞ Düğün Salonu’nda düzenlenen törenlerde katılım belgesi almanın heyecanını yaşadı. Bornova Merkez, Altındağ, Çamdibi, Mevlana ve Naldöken olmak üzere beş ayrı yerde eğitim alan 4, 5, 6, 7 ve 8’inci sınıf öğrencilerinin katılım belgelerini Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila verdi. Törende aileleri de çocuklarının mutluluğunu paylaştı. Başkan Atila, Bornova Belediyesi’nin sağladığı olanaklarla İngilizcelerini geliştiren çocukların isteğini kırmayarak tek tek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, eğitimin önemine dikkat çektiği konuşmasında en önemli yatırımın insana ve geleceğe yapılan olduğunu söyledi.  Bornova Belediyesi olarak eğitime destek vermeye devam edeceklerini ifade eden Atila, “Biz Bornovalılar mütevazı insanlarız. Ama bir tek eğitim konusunda mütevazı değiliz. Geleceğimizin garantisi çocuklarımızın daha iyi yetişmeleri için tüm olanaklarımızı kullanıyoruz. Eğitime verilen desteği temel görevlerimiz arasında görüyoruz” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Eşki Işıkkent’te vatandaşla buluştu
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.