Bornova Belediyesi’nden anne adaylarına eğitim

Bornova Belediyesi’nden anne adaylarına eğitim
  • 8 Temmuz 2016 11:44

Bornova Belediyesi’nin anne adaylarına doğuma hazırlık amacıyla açtığı Gebe Eğitim Kursları’ndan mezun olan 57 anne adayı katılım belgelerini düzenlenen törenle aldı.

Bornova Belediyesi’nin anne adaylarını doğuma ve bebek bakımına hazırlamak amacıyla açtığı Gebe Eğitim kursları yeni mezunlarını verdi. Kadın erkek anatomisi, gebelik oluşumu, gebelikte yaşanan değişimler, gebelik pisikolojisi, doğuma hazırlık, bebek ve anne beslenmesi ve ağız diş sağlığı gibi pek çok konuda eğitim alan 57 kadın 4 haftalık eğitimlerini tamamladı.

Bornova Belediyesi’nden anne adaylarına eğitim

Bornova Belediyesi Özgül Gündüz Halk Sağlığı Binası’nda düzenlenen törenle katılım belgelerini alan anne adaylarından bazıları törene çocukları ile birlikte geldi. Kadınlara sertifikalarını Bornova Belediye Başkan Yardımcısı Zerrin Gençtürk verdi. Gençtürk, kursa katılanlara hayatlarının bundan sonraki dönemlerinde de başarılar diledi.

Annelerin sağlıklı bir hamilelik geçirmesinin ve çocukların doğru yetiştirilmesinin önemli olduğunu söyleyen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Hayatın her alanında olduğu gibi bu özel süreci yaşarlarken de kadınlarımız destek olacağız. Yılda 2 kez düzenlenen bu kurslara yeni anne adaylarımızı da bekliyoruz” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  AK Partili Çankırı 4 İlde Seçim Karnesini Değerlendirdi
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.