Bornova Belediyesi üniversite öğrencileriyle çocukları buluşturdu

Bornova Belediyesi üniversite öğrencileriyle çocukları buluşturdu
  • 3 Mayıs 2016 09:23

Bornovalı çocuklar, Bornova Belediyesi’nin Ege Üniversitesi Atatürk Meslek Yüksek Okulu Çocuk Gelişim Bölümü işbirliği ile düzenlediği etkinlikte keyif dolu bir gün geçirdi. Büyükpark içinde 3-6 yaş arası çocuklar için hazırlanan “Uçabildiğin Kadar Yukarı” adlı etkinlikte, minikler bilmeceler ve masallarla dolu keyifli bir gün geçirdi.

Bornova Belediyesi üniversite öğrencileriyle çocukları buluşturdu 

Bornova Belediyesi’nin Ege Üniversitesi Atatürk Meslek Yüksek Okulu Çocuk Gelişim Bölümü ile birlikte düzenlendiği, “Uçabildiğin Kadar Yukarı” adlı etkinlikte 3-6 yaş arasındaki çocuklar; bilemece, masal ve hikayelerle dolu bir gün geçirdi. Büyükpark içindeki etkinliğe, Bornova’daki okulların anasınıfı öğrencileriyle birlikte anne ve babalarının eşlik ettiği diğer minikler de katıldı.

Projede görev alan 60 son sınıf öğrencisi çocuklara farklı tekniklerle masallar anlattı. Stantlardaki etkinlikler,  renkli görüntülere sahne oldu. Masallarda kullanılan materyalleri öğrencilerin hazırladığını ifade eden proje yöneticisi Öğretim Görevlisi Fulya Atalay Yalçın, “Bu projeyi öğrencilerimizin özverili çalışmasıyla hazırladık. Çocuklarımıza farklı masal anlatma teknikleri göstermek istedik” dedi.

Bornova Belediyesi üniversite öğrencileriyle çocukları buluşturdu

Etkinliğe katılarak masal anlatım stantlarını gezen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Bornova’da yaşam kalitesini yükseltmek ana hedefimiz. Bu hedefe ulaşmak için hep birlikte çalışıyoruz. Üniversiteli öğrencilerimizi kutluyorum. Hep birlikte çocuklarımıza keyifli bir gün yaşattık. ” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Mutlu’dan Mert Fırat’la Konak turu
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.