“Bizsiz Olmaz”

“Bizsiz Olmaz”
  • 2 Mart 2016 16:00

Oy oranını yüzde 60’a çıkarmayı hedefleyen CHP, “Bizsiz olmaz” projesi ile sahaya iniyor. Hedefler için görevdeki yöneticilerin yanı sıra eski il ve ilçe başkanları, eski belediye ve il genel meclisi üyeleri, eski belediye başkanları ile eski kurultay delegeleri de görevlendirilecek.

İzmir’de yüzde 60 oy hedefine kilitlenen CHP, partiyi bu hedefe taşıyacak yöntemleri belirlemek için ilçe danışma kurulları yapacak. 30 ilçede yapılacak toplantıların ardından 26 Mart Cumartesi günü tarihi Havagazı Fabrikası’nda il danışma kurulu toplanacak. İl Danışma Kurulu toplantısına tüzük gereği il yönetimi, il disiplin kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve ilçe sekreterleri, partili belediye başkanları, milletvekilleri, Parti Meclisi üyeleri ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri katılacak. Ancak il yönetimi, “Bizsiz olmaz” projesi ile eski il ve ilçe başkanları, eski belediye ve il genel meclis üyeleri, eski belediye başkanları ile eski kurultay delegelerini de toplantıya çağıracak. Her partilinin “Bizsiz olmaz” diyerek, çalışmalara katılması sağlanacak.

CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel, “Bizsiz olmaz” projesini şu sözlerle anlattı: “Kimse dışarıda kalmayacak, kendini değersiz hissetmeyecek. Herkes katkıda bulunmak istiyor. Partilerde katkıda bulunmanın yolu bir türlü bulunamaz ama biz bunu gerçekleştireceğiz. ‘Bizsiz olmaz’ kucaklayıcı bir ifade. Herkes bu cümleyi içselleştirerek çalışmalara katılacak. İlçe danışma kurulu toplantılarında tartışma değil üretme olacak.”

HER EVE BİR İYİLİK PROJESİ
CHP İzmir İl Başkanı Yüksel, İzmir’de her sandıkta altı üye şeklinde örgütleneceklerini belirterek, altı kişinin bir iyilik projesi ile evlerin kapısını çalacağını ifade etti. Yüksel, şöyle konuştu: “Altı kişi o sandıkta oy kullanan 300 seçmen, ortalama 100 aileyi düzenli ziyaret edecek ve ‘her eve bir iyilik projesi’ hazırlayacak. Her eve girilecek. Bu çalışmadan yeni kadrolar, yeni yoldaşlar da çıkacak hem de seçmeni partiye oy vermeye ikna edeceğiz. Seçmene lafla değil davranışla güven sağlayacağız. Siyasetçiler genelde konuşur ama biz girdiğimiz her evde dinleyeceğiz. İnsanlara kendini değerli hissettireceğiz. Çocuğunun matematik dersi zayıf olan annenin çocuğuna matematik öğretmeni bir partilimiz ücretsiz ders verecek, lohusa bunalımındaki bir partiliye psikologlarımız destek olacak. Bunun gibi basit ama etkili iyilik projeleri ile halka dokunacağız.”

Bu haber ilgini çekebilir ->  ASGARİ ÜCRETLİ ZAM BEKLİYOR PARALAR KÖPRÜ İŞLETMECİLERİNE AKIYOR

 

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.