Tunç Soyer eşiyle küs mü?

  • 21 Eylül 2018 14:03

Tunç Soyer eşiyle küs mü?

Tunç Soyer eşiyle küs mü?Son günlerde İzmir CHP’de hareketlilik tavan yapmış vaziyette. Siyasi arenada herkesin bir gözü CHP genel merkezinde diğer gözü de 1 Ekim’de açıklama yapacak olan Aziz Kocaoğlu’nda.

Aziz başkan ön seçim vurgusu yapıyor, bütün medya algı operasyonuna başlıyor, genel merkez küt diye cevap veriyor ” önseçim düşünmüyoruz.

İzmir’de Ege bölge toplantısında örgütten sorumlu Genel Başkan yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı Aziz başkana üstü kapali cevap verirken Aziz başkan Ak Parti İzmir İl başkanı Aydın Şengül ile Ankara’da bakan ziyaretinde.

***

Büyükşehir belediye başkanı adaylar arasında ki rekabet algı operasyonuna kaymış durumda.

Adı Büyükşehir belediye başkanı adaylığında diğer rakiplerine göre bir adım önde olan Tunç Soyer için belli ki CHP içinden birileri düğmeye basmış vaziyette.

Yeni Asır gazetesinin tam sayfa manşete taşıdığı olay 2 yıl öncesi yazıldı çizildi ve o dönem de Tunç Soyer gerekli bilgilendirmeyi yapmıştı.

Koskoca ulusal gazete (artık Yeni Asır ulusal gazete ) 2 yıl öncesi neredeyse bütün internet sitelerinin yaptığı başkanın cevap verdiği bu haberi neden şimdi sanki yeni bir haber gibi tam sayfa manşetine taşıyor olabilir

Bu haber ilgini çekebilir ->  Genç Başkan’dan Eğitime Tam Destek
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.