Bir garip değişim çağrısı!

Bir garip değişim çağrısı!
  • 21 Ağustos 2023 16:36

Gaziemir Belediyesi’nden akıl almaz konuk. Genel seçimlerin ardından başlayan değişim çağrıları ile gündemden düşmeyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ağır eleştirilerini sıralamaktan çekinmeyen Gazeteci Fatih Altaylı, Gaziemir Belediyesi’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliği kapsamında İzmir’e geliyor.
Genel seçimlerin hemen ardından her fırsatta ve her platformda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştiren ve bunu yaparken ağır bir uslüp kullanan Fatih Altaylı, geçtiğimiz haftalarda Kemal Kılıçdaroğlu’na “Yüzde 48 oy aldık’ söyleminin arkasına sığınamazsınız. Bakın çok açık yazacağım, kusura bakmayın. Oraya ismini anmak istemediğim ama çalışkanlığı ve Merzifonlusu ünlü bir canlıyı bağlasa idiniz, o da zaten ikinci turda en az yüzde 48 alırdı. Saksıyı aday gösterseydiniz, yüzde 48 alırdı. Siz de benim kadar biliyorsunuz ki, yüzde 48 size verilmedi” ifadelerini kullanmıştı.
Fatih Altaylı’nın değişim görüşünü savunması ve bunu yaparken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu sert sözlerle eleştiriyor olması bir çok partili tarafından rahatsızlık yaratırken, Gaziemir Belediyesi’nin konuk olarak Altaylı’yı davet etmesi, parti koridorlarında ‘Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’da değişim istiyor’ İddialarını gündeme getirdi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan İrfan Önal’dan 1 Mayıs mesajı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.