BERGAMA’DA ÖĞRETMENLER GÜNÜ COŞKUSU

BERGAMA’DA ÖĞRETMENLER GÜNÜ COŞKUSU
  • 27 Kasım 2023 12:35

Bergama’da öğretmeler günü dolu dolu geçti. Sabah Kaymakamlık Tören Alanı’nda Çelenk Sunma Töreni ile başlayan kutlamalar Bergama Kültür Merkezi’nde devam etti. Programa Bergama Kaymakamı Sn. Avni Oral, Bergama Belediye Başkanı Sn. Hakan Koştu, protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri, okul idarecileri, öğretmenlerimiz, öğrencilerimizin ve halkımızın katıldı. Genç ve emekli öğretmenlerin konuşması, video gösterimleri, şiir ve kompozisyon yarışmalarında birinci olan eserlerin okunması, halkoyunu gösterisi, yeni atanan öğretmenlerin yemin töreni ve emekli öğretmenlere hizmet şeref belgelerinin verilmesinin ardından Yusuf Kemalettin Perin Fen Lisesi öğrencileri unutulmaz bir oratoryo sahneledi. Bergama Kültür Merkezi Fuaye Alanı’nda Öğretmenler Günü Resim Sergisi açılışı yapıldı.

HAKAN KOŞTU; ÖĞRETMENİN TEDRİSATINDAN GEÇMEYEN KİMSE YOKTUR

Programlardan sonra emekli öğretmenleri ziyaret eden Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu; “Geleceğimiz gençlerimizi yetiştiren öğretmenlerimize sonsuz minnet duyuyoruz. Hayatta belki bir avukatla, bir mühendisle bir siyasetçiyle hiç tanışmayabilirsiniz ama tüm vatandaşlarımızın bir öğretmeni vardır. Öğretmenlerin tedrisatından geçmeyen hiçbir kimse yoktur. Geleceği kuran çocuklar yetiştiren, bir doktor bir mühendis bir bilim insanı yetiştiren öğretmenlerimize her zaman sonsuz şükran duyuyorum. Bugün benimde burada olmama ve Bergama’ya hizmet etmemize vesile olan öğretmenlerimizdir. Başta görevler başında şehit olan öğretmenlerimiz olmak üzere vefat eden tüm öğretmenlerimize rahmet diliyorum. Tüm öğretmenlerimizin de bu özel günlerini kutluyorum” dedi.

YAŞAM BOYU EĞİTİM MERKEZİ ÖĞRETMENLERİ İLE AKŞAM YEMEĞİ

Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, Yaşam Boyu Eğitim Merkezi’nde görevli olan öğretmenler ile düzenlenen akşam yemeğinde Bergama Belediyesi Kleopatra Güzellik Ilıcası’nda bir araya geldi. Türkiye’nin geleceğine ışık tutan tüm öğretmenlerin gününü kutlayan Hakan Koştu; “Bu cennet vatanda görev yapan tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyorum. Yemek vesilesiyle bir araya geldiğimiz bu günde siz değerli Yaşam Boyu Eğitim Merkezi’nde binden fazla öğrencinin kurs hizmeti alması büyük bir başarı örneği. 7’den 70’e hizmetin verildiği merkezimizde hobi, görsel sanatlar ve sahne sanatları, kişisel gelişim, üniversiteye hazırlık ve bunca hizmetin yanı sıra sergi, doğa yürüyüşleri, konferans gibi etkinlikler düzenleniyor. Bu başarıda söz sahibi olan, yönlendiren tüm öğretmenlerimize teşekkür ederim” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  İzBB Yayınları’ndan 9 yeni kitap
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.