Belediye Başkanı’na Bak, İlçe Başkanı’nı Al

Belediye Başkanı’na Bak, İlçe Başkanı’nı Al
  • 24 Şubat 2016 13:31

Gazete Ege/Çiğli’de kriz boyut değiştirerek devam ediyor. Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, CHP Çiğli İlçe Başkanı Zeynel Mertoğlu’na kongre sürecinde verdiği destek nedeniyle eleştirilmişti.

Öte yandan geçtiğimiz haftalarda Başkan Arslan’a muhalif olan CHP’li meclis üyeleri Yusuf Çoban, Süleyman Karadağ, Erkan Tuncer ve Mustafa Avdan disipline gönderilmiş, dörtlü ise Ankara’da Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşerek Belediye Başkanı Arslan ve İlçe Başkanı Mertoğlu’ndan şikayetlerini dile getirmişlerdi.

MAAŞ 5.125 TL OLDU

Bu kez de Çiğli İlçe Başkanı Zeynel Mertoğlu’nun, Çiğli Belediyesi’ndeki işine geri döndüğü ortaya çıktı. İlçe başkanlığını adaylığını açıklamadan 1 gün önce Çiğli Belediyesi’ne ait KAFESAN’daki işinden ayrılan Mertoğlu’nun, Aralık ayında ÇİĞ-BEL’de işe başladığı ortaya çıktı. Bir diğer skandal ise, Mertoğlu’nun işten ayrılmadan önce 2.900 TL olan maaşının, Ocak ayında 5.125 TL’ye zamlanmış olması.

Belediye Başkanı'na Bak, İlçe Başkanı'nı Al

İKİ BAŞKAN DA ÇALIŞMADIĞINI BELİRTMİŞ!

İlçe Başkanı Mertoğlu, ÇİĞ-BEL’de çalışmaya başladıktan 9 gün sonraya denk gelen 30 Aralık 2015’te çıktığı Can Radyo yayınında şunları söylemişti: “Belediyeden istifa ettim. Şu an çalışmıyorum. İstanbul’da ailemden kalan 5 adet daire var. Onların kira geliriyle geçiriyorum.”

Öte yandan Başkan Arslan ise İlçe Başkanı Zeynel Mertoğlu’nu savunarak, “İlçe başkanı belediye çalışanıydı. İlçe başkanı belediyede mi çalışır diye ekmeğinden ettiler. Belediyede çalışan milletvekili adayı oluyor da ilçe başkan adayı olamıyor mu? İlla ilçe başkanı olmak için özel sektörde mi çalışmalı? Belediye çalışanı işçi sayılmıyor mu?” demişti.

Bu haber ilgini çekebilir ->  İZKİTAP Fest’e hafta sonu yoğun ilgi 
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.