Bayramlıklar başkan amcadan!

Bayramlıklar başkan amcadan!
  • 4 Temmuz 2016 10:12

Bayraklı Belediyesi, bu yıl dar gelirli 100 ailenin çocukları için bayramlıkları hazırladı. Bayramlıklarda, kızlar için etek-tişört ve ayakkabı, erkeklere ise kot pantolon, tişört ve spor ayakkabıları yer aldı. Çocuklar için hazırlanan hediyelerin her biri paketlendi, üzerlerine isimleri yazıldı. Ekipler, tek tek evleri gezerek bayramlıkları ulaştırdı. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Çocuklarımızın bayrama yeni kıyafetlerle karşılamasını istedik. Bu bizim geleneğimizde var. Çocuklarımızın yüzlerinin gülmesi her şeye değer” dedi.

İzmir’de dar gelirli ailelere yönelik geliştirdiği projelerle adından söz ettiren Bayraklı Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi çocukları unutmadı. Çocukların yeni kıyafetlerle bayramı karşılamasını isteyen Bayraklı Belediyesi, onlar için bir birinden güzel kıyafetler hazırladı. Kıyafetlerin her biri hediye paketlerinin içine itina ile konuldu, daha önce tespit edilen isimler paketlerin üzerine yazıldı. Belediye ekipleri, evleri tek tek ziyaret ederek çocukların hediyelerini verdi. Bayramlıklarına kavuşan çocukların mutluluğu ise yüzlerine yansıdı.

Bayramlıklar başkan amcadan!

SOSYAL PROJELERİ ÖNEMSİYORUZ

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, ilçelerinin çok fazla göç aldığını belirterek, “Bayraklı’da dar gelirli aile sayısı oldukça fazla. Biz de bu noktadan yola çıkarak sosyal projeler üretiyoruz. İnsana dokunan işlerin altına imza atıyoruz. Dar gelirli ailelerin çocuklarını belirledik. Onlar için hediyeler, kıyafetler hazırladık. Arkadaşlarımız hepsini paketledi ve teslim etti. Güle güle kullansınlar. Çocuklarımızın yüzlerinin gülmesi her şeye değer” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kınık'ta Coşkuyla Kutlandı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.