“BAYRAKLI’YA HİZMET İÇİN GELİYORUZ…”

“BAYRAKLI’YA HİZMET İÇİN GELİYORUZ…”
  • 11 Şubat 2019 11:39

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ile Ak Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı Ali Aslan, Manisalı ve Kulalılar Birlik ve Beraberlik gününde vatandaşla buluştu. Yaklaşık iki bin kişinin katıldığı toplantıda konuşan Aslan “ Gönüllere gireceğiz” derken, Hamza Dağ “ 31 Mart’ta Türkiye İzmir’i konuşacak” dedi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ile Cumhur ittifakı Bayraklı Belediye Başkan Adayı Ali Aslan, Manisalı ve Kulalılar Birlik ve Beraberlik gününde 2 bin kişiyle biraraya geldi. Toplantıya ayrıca Ak Parti Uşak Milletvekili Alim Tunç, Ak Parti Bayraklı İlçe Başkanı Halil Polat, MHP Bayraklı ilçe Başkanı Mehmet Aydın, Meclis Üyeleri ve partililer katıldı.

“BAYRAKLI’YA HİZMET İÇİN GELİYORUZ…”

“İZMİR’İ 20 SENEDİR UYUTUYORLAR!”

Bayraklı’nın 10, Büyükşehirin ise 20 senedir muhalefet tarafından yönetildiğini ve bir çivi bile çakılmadığını belirten Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ Tunç Soyer’in “Uyuyan bir güzel var, öpücük bekliyor” tepki gösterdi. “Kim uyuttu bu şehiri? Bunun sebebi ne Ak Parti ne MHP’dir. Soyer çıkmış İzmir’de trafik sorunu var diyor. Bunun sorumlusu hükümet değil sizsiniz” dedi.

“GÖNÜLLER YAPMAYA GELDİK…”

Kalpleri ve gönülleri bir kardeşler aynı çatı altında toplandı diyen AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı Ali Aslan; “Burada öyle sıcak öyle güzel bir hava var ki, bu güneşin sıcaklığı ama önce kalplerin sıcaklığı, gözlerimizde yüreklerimizde birlikte karşılıklı görüyoruz. Bu sevgiyi samimiyeti görünce sevgili İzmir Büyükşehir Belediye adayımız, Sayın Nihat Zeybekçi’nin Yunus’tan bir dörtlüğünü paylaşmak istiyorum. ‘Biz gelmedik dava için, Bizim işimiz Sevgi için, Dostun evi gönüllerdir, Gönüller yapmaya geldik.’ Biz Cumhurittifakının adayıyız,biz gönüller yapmaya geliyoruz. Türkiye hepimizin, dolayısıyla biz gönüllere girmeye and içtik. Hiç bir komşumuzu, kardeşimizi etnik kökeni ne olursa olsun dostlarımızı, Bayraklı’da yaşayan vatandaşlarımızı böyle yokluğa, bunların yaptığı gibi imkansızlığa mahkum etmeyeceğiz. Sizlerle, beraber bizler Bayraklı’ya hizmet etmeye geliyoruz” dedi.

“BELEDİYE İŞÇİLERİNİN YANINDAYIZ”

Aslan, Belediye çalışanları ile ilgili ise “Burada bulunan belediyede çalışan işçi arkadaşlarımızda var. Biz emekçi, belediye çalışanımızın hiçbir kardeşimizin gönlünü, kalbini kırmayacağız, ekmeği ile oynamayacağız. Burdan bunun sözünü veriyorum. Onlar rahat olsunlar, biz göreve geldiğimizde bütün işçi kardeşlerimize daha çok sahip çıkacağız. Haklarını daha çok iyileştireceğiz. Yeter ki sevip, sizlere hizmet etsinler. Gönüllerini verip Allah rızası için, Bayraklı için aşkla hizmet etsinler bunu yapsınlar başımızın üstünde yerleri var” diye konuştu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Soyer: “Yaptığımız her şey en çok gençler için”

“ZAFER BAYRAKLI’NIN OLACAK”

Ak Parti Bayraklı İlçe Başkanı Halil Polat ise yaptığı konuşmada “Bayraklı’da 20 yıl boşa gitti. Bayraklı’da yaşayan vatandaşlar o kadar şanslı ki ilçemizdeki her sorunu bilen, sokakları karış karış tanıyan gerçekten çalışan ve hizmet üreten bir Ali Abisi var. Çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. İnşallah 31 Mart’ta zafer bizim olacak.” dedi. Toplantıda konuşan MHP Bayraklı İlçe Başkanı Mehmet Aydın “İzmir’de Nihat Zeybekci Bayraklı’da ise Ali Aslan’a destek vereceğiz. Gece gündüz demeden çalışıp seçmenimize projeleri anlatarak bilgi veriyoruz. 1 Nisan şakasına hazır olsunlar” diyererek sözlerini noktaladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.