Bayraklı’da bahar temizliği başladı

Bayraklı’da bahar temizliği başladı
  • 15 Nisan 2016 10:00

Bayraklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri bahar ayının gelmesiyle birlikte temizlik çalışmalarını hızlandırdı. Ekipler, ağaçları buduyor, park ve bahçelerde zararlı otların ayıklıyor.

Daha yeşil bir Bayraklı için, gece gündüz demeden çalışan Bayraklı Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte kapsamlı bir temizlik çalışması başlattı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, farklı bölgelerde ağaç budaması yaparken, parklarda uzayan otlar misina ve çim aracı ekipleri ile temizliyor. Parklarda yapılan bahar temizliğine, Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanları da katkıda bulunuyor.

Bayraklı’da bahar temizliği başladı

YEŞİLE VE DOĞAYA NASIL BAKTIĞIMIZI BİLİYORLAR!

Havaların güzelleşmesiyle birlikte çocukların ve ailelerinin yeşil alan ve parklarda daha fazla vakit geçirmeye başladığına dikkat çeken Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Ev hanımları nasıl bahar aylarında evlerini baştan aşağı temizliyorsa, biz de ilçemizdeki yaşam alanlarını, parklarımızı, sokaklarımızı aynı şekilde temizliyoruz. Bu konuda arkadaşlarımız oldukça hassas davranıyor. Ekiplerimiz, her gün ilçemizin farklı noktalarında çalışma yürütüyor. Hemşerilerim yeşile ve doğaya nasıl baktığımızı, verdiğimizi önemi biliyorlar. Her yıl binlerce metrekarelik yeşil alanı, parkı Bayraklımıza kazandırıyoruz. Onların da bakımını en üst seviyede gerçekleştiriyoruz” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Tarım üretimi kooperatifle desteklenecek
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.