Bayraklı Belediyesi’nden unutulmaz sünnet şöleni

Bayraklı Belediyesi’nden unutulmaz sünnet şöleni
  • 3 Eylül 2016 08:17

Bayraklı Belediyesi geleneksel hale getirdiği sünnet şöleninde bu yıl 105 çocuk için unutulmaz bir gece düzenledi. Şölende sanatçı Sevda Özkaran sahne alarak şarkılarını çocuklar ve aileleri için söyledi. İlizyonistler ve palyaçolar sünnet çocuklarına keyifli dakikalar yaşattı. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “İnşallah onların damatlıklarını da görürüz” dedi.

Şehit Ümit Boz Spor Tesislerinde düzenlenen sünnet şöleninde bu yıl 105 çocuk bembeyaz kıyafetleri, şapka ve asalarıyla doyasıya eğlendi. Ailelerin de katıldığı şölende sahne alan Sevda Özkaran söylediği şarkılarla etkinliğe renk kattı. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ eşi Bahriye Karabağ ile birlikte katıldığı şölende, meclis üyeleri ve muhtarlar da çocukları bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

Bayraklı Belediyesi’nden unutulmaz sünnet şöleni

ÇOCUKLARIMIZIN GÜNÜ

Şölende konuşan Başkan Karabağ, “Bugün çocuklarımızın günü. Çocuklarımız için buradayız. İnşallah onların damatlıklarını da

görürüz” dedi. Başkan Karabağ daha sonra çocuklarla birlikte pasta kesti. Karabağ çocuklarla tek tek fotoğraf çektirdi, çalan Harmandalı eşliğinde çocuklarla bir süre oynadı. Bahriye Karabağ da her yıl olduğu gibi bu yıl da sünnet çocuklarının anneleriyle birlikte düzenlenen kına törenine katıldı. Çocukların ellerine kına yaktı. Şölen hep birlikte söylenen 10. yıl marşı ile son buldu. Sünnet çocuklarına gecenin sonunda saat hediye edildi.

Öte yandan Bayraklı Belediyesi bugüne kadar 924 çocuğu sünnet ettirdiği belirtildi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  23 Nisan Coşkusu Menderes’i Sardı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.