Bayraklı Belediyesi’nden şehitler için lokma!

Bayraklı Belediyesi’nden şehitler için lokma!
  • 18 Mayıs 2016 08:15

Bayraklı Belediyesi şehitler için ilçenin farklı noktalarında lokma döktürdü. Bayraklı Sevgi Yolu’nda şehitler için Kuran-ı Kerim okundu ardından da dua edildi. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Gelen şehit haberleri yüreğimizi yakıyor. Ruhları bir kez daha şad olsun. Ailelerine sabırlar diliyorum” dedi.

Bayraklı Belediyesi, şehitlerimiz için Sevgiyolu, Çay Mahallesi Sancak Cami, Manavkuyu, Osmangazi’deki Çınar Kafe’nin önünde ve Gümüşpala’da lokma döktürdü. Vatandaşlar dökülen lokmalardan almak için sıraya girerken şehitler için dua etti.

Bayraklı Belediyesi’nden şehitler için lokma!

RUHLARI ŞAD OLSUN

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, eşi Bahriye Karabağ’la birlikte Sevgi Yolu’nda vatandaşlara lokma dağıttı. Burada şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim okundu, dua edildi. Başkan Karabağ, burada uzun süre vatandaşlarla sohbet etti. Karabağ, ülkenin zor bir süreçten geçtiğini belirterek, “Geçtiğimiz haziran ayından bu yana 500’ün üzerinde şehidimiz var. Toplumumuz bu kanın durması bekliyor. Şehitlerimizi hatırlatmak ve onları anmak için 5 noktada lokma döktürdük. Hepsinin ruhu şad olsun” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Türkiye 13. Alaçatı Ot Festivali’nde buluştu
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.