Bayraklı adayı açıklaması ertelendi!

Bayraklı adayı açıklaması ertelendi!
  • 6 Şubat 2019 18:31

CHP’de hafta sonu yapılacak aday tanıtım toplantısından önce Kılıçdaroğlu’nun, bugün açıklamasını beklediği Bayraklı adayını önümüzdeki 48 saat içinde açıklayacağı öğrenildi.

CHP’de hafta sonu yapılan PM toplantısında kalan yerlerin adaylarını belirleme ve daha önce belirlenen adayları değiştirme konusunda MYK’ya yetki vermişti. MYK ise bu yetkisini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na devretmişti.

ÜÇLÜ ZİRVEDE SON ŞEKLİNİ VERİLECEK 

Edinilen bilgiye göre, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı ve Seyit Torun ile bir araya gelecek. Kritik buluşmada aday listesine son şekli verilecek.

BAZI YERLER DEĞİŞEBİLİR

Üçlü zirvede CHP’de henüz adayı ilan edilmemiş en az 50 yerin daha adayı belli olacak. Ayrıca daha önce PM tarafından kabul edilen bazı yerlerin adaylarının da belirlenmesi bekleniyor.

BAYRAKLI’DA SÜRPRİZMİ OLACAK?

CHP Lideri’nin karar vereceği bir diğer önemli belediye başkan adayı ise İzmir’in Bayraklı ilçesi olacak. Karşıyaka eski Belediye Başkanı Cevat Durak’ın Bayraklı Belediye Başkanlığı’na aday gösterilmesinin ağırlık kazandığı konuşuluyor.
 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Sığacık’ta yat limanı protestosu
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.