Bayındır’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Büyük Bir Coşkuyla Kutlandı

Bayındır’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Büyük Bir Coşkuyla Kutlandı
  • 30 Ekim 2019 08:31

Bayındır’da Cumhuriyet Bayramı kutlamaları dün düzenlenen çelenk sunma töreninin ardından bugün Bayındır Kaymakamı Mehmet Ali Öztürk ve Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen’in Kaymakamlık makamında tebrikleri kabul etmesi ile başlayarak Şehir Stadı’nda düzenlenen tören ile devam etti. Törene Bayındır Kaymakamı Mehmet Ali Öztürk, Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen İlçe Jandarma Komutanı J. Yzb. Adalet Gökcan, Emniyet Müdürü Ömüray Bozkurt, Belediye Başkan Yardımcısı Osman Kadan, Kurum Müdürleri, Meclis Üyeleri, Siyasi parti temsilcileri, STK üyeleri öğrenciler ve Bayındırlılar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile başlayan tören Bayındır Kaymakamı Mehmet Ali Öztürk ve Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen’in öğrencilerin ve halkın bayramını kutlaması ile devam etti. Bayındır Kaymakamı Mehmet Ali Öztürk’ün günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından öğrenciler tarafından şiirler okundu. Bayındır Kaymakamı Mehmet Ali Öztürk,  Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen ve Bayındır Gaziler Derneği Başkanı Seyfi Yığınç çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi. Bayındır Belediyesi Halkoyunları ekipleri gösterisini sergiledikten sonra tören geçişi yapıldı.

Bayındır'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Büyük Bir Coşkuyla Kutlandı Bayındır'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Büyük Bir Coşkuyla Kutlandı Bayındır'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Büyük Bir Coşkuyla Kutlandı Bayındır'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Büyük Bir Coşkuyla Kutlandı

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Kınay mesaiye Temizlik İşleri Şantiyesinde başladı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.