BAYGEM’den yüzde 100 başarı

BAYGEM’den yüzde 100 başarı
  • 26 Mart 2016 10:23

Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Eğitim Merkezi’nin (BAYGEM) Yükseköğretime Geçiş Sınavı’na (YGS) giren 232 öğrencisinin tamamı 180 puan barajını geçmeyi başardı. Bir öğrencinin ilk 5 binde yer alması sevinci katladı. Yüzde 100 başarı yakalayan öğrenciler gözünü haziran ayında yapılacak Lisans Yerleştirme Sınavına (LYS) çevirdi.  Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “BAYGEM öğrencilerinin başarıları bizi alıştırdı. İlk sınavda tüm öğrencilerimizin hepsi barajı geçti, dereceye girenler oldu. Her zaman yanlarındayız” dedi.

Bayraklı Belediyesi’nin gözbebeği kurumu BAYGEM’in birbirinden başarılı öğrencileri bu ayın başında yapılan YGS’de yüzleri güldürmeyi başardı.  Sınava giren 232 öğrencinin tamamı 180 tam puan barajını aştı. Sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından gençler, haziran ayında gerçekleştirilecek LYS için kolları sıvadı. Öğrencilerden Hüzna Elma’nın YGS 6 ve YGS 4 türünde ilk 5 binde yer alması ise sevinci katladı.

BAYGEM’den yüzde 100 başarı

BAŞARI ÇALIŞMAKTAN GEÇİYOR

YGS ‘de kazanılan başarı oranının kendilerini şaşırtmadığını dile getiren Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Öğrencilerimizle gerçekten gurur duyuyoruz. Hepsi barajı aştı. İlk 5 binde yer alan bir öğrencimiz var. Şimdi sıra LYS’de. Geleceğimiz olan gençlerimize başarılar diliyorum. Önlerinde yaklaşık 3 aylık bir maraton var. Daha çok çalışacaklarını biliyorum. Hayallerindeki üniversiteye kavuşmaları çalışmaktan geçiyor. Her birine başarılar diliyorum” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  23 Nisan Coşkusu Menderes’i Sardı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.