Batur: Bu alçakça saldırıyı kınıyoruz

Batur: Bu alçakça saldırıyı kınıyoruz
  • 2 Ekim 2023 10:46

Ferahlı Parkı’ndaki Atatürk büstüne yapılan çirkin saldırıyı kınayan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, “Bu alçakça saldırıyı kınıyoruz. Biz Konak Belediyesi olarak, bu hain saldırıyla ilgili şikâyetlerimizi adli mercilere ilettik. Güvenlik güçlerimizin de bu hainleri bir an önce bulacağına inanıyoruz” diye konuştu.

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Ferahlı Mahallesi’nde geçen yıl tamamen yenilenerek halkın hizmetine açtıkları Ferahlı Parkı’nda bulunan Atatürk büstüne yapılan çirkin saldırıyı kınadı. Atatürk büstünün tamamen parçalandığını, kaidenin üzerine bölücü terör örgütünün ve sözde liderinin isminin yazıldığını belirten Batur,  “Bu alçakça saldırıyı kınıyoruz. Biz Konak Belediyesi olarak, bu hain saldırıyla ilgili şikâyetlerimizi adli mercilere ilettik. Güvenlik güçlerimizin de bu hainleri bir an önce bulacağına inanıyoruz” diye konuştu.

Batur: Bu alçakça saldırıyı kınıyoruz

“Kimsenin huzur bozmaya hakkı yok”

Parkı geçen yıl tamamen yenilediklerini vurgulayan Batur, “Hemşehrilerimizin aileleriyle birlikte güzel vakit geçirecekleri ortamlar yaratmaya çalışıyoruz. Muhtarlık binamızın da içinde bulunduğu Ferahlı Parkı’mızı da geçen yıl tamamen yenilemiştik. Atatürk büstümüzün bakım onarımı da yapmıştık. Kimsenin de huzur bozmaya hakkı yok. Bu hain saldırının sorumluları bir an önce yakalanmalı” dedi.

“Atatürk birleştirici gücümüz olmalı”

Bir süredir Atatürk heykelleri, anıtları hedef alınarak benzer saldırıların yurt genelinde düzenlendiğine dikkat çeken Batur, şöyle konuştu:

“Şunun altını önemle çizmek istiyorum: Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Atatürk sevgisi bizim hepimizin en büyük birleştirici gücü olmalıdır. Vatanını canı pahasına savunmuş, düşmandan kurtarmış, bir ülkeyi küllerinden yeniden ayağa kaldırmış, dünyanın saygı duyduğu böylesi büyük bir liderin, ‘Yurtta barış, dünyada barış’ sözünü toplum olarak aklımızdan hiç çıkarmamalıyız. Dostluğumuza, kardeşliğimize daha da çok sahip çıkmalıyız.”

Bu haber ilgini çekebilir ->  Konak’ta işçinin yüzünü güldüren sözleşme
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.