Başkan Uyar Olay Yerinde

Başkan Uyar Olay Yerinde
  • 8 Şubat 2016 09:38

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, CHP Urla İlçe Başkanı Bahri Yalaz ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Urla’nın Balıklıova Mahallesi’nde yer alan yapıların yıkımı sonrasında buraya yapılacak olan proje için yerinde incelemelerde bulundu.

Projenin yapılacağı yere gelen Başkan Sibel Uyar köylüler tarafından karşılandı. Kaçak yapıların yıkıldığı alandaki incelemeden sonra yürüyerek köy kahvehanesine giden Başkan Sibel Uyar, Balıklıovalılar ile selamlaştı.

Başkan Uyar Olay Yerinde

Kahvehanede köylülerle bir araya gelen Başkan Uyar, CHP Urla İlçe Başkanı Bahri Yalaz ve meclis üyeleri ile birlikte yıkım alanına yapılacak olan projeyi köylülere gösterip, bilgi verdi. Başkan Sibel Uyar, “Bugün çizilen projeyi, yapılacak alanda sizlerle birlikte incelemek ve bu proje hakkında sizlere bilgi vermek istedik. Burası tamamen sizin yararınıza bir yer olacak. Daha önce de dediğim gibi yapılacak yer köy meydanı gibi olacak. Kadınların çeşitli kurslar alabilecekleri, birlikte oturup sohbet edebilecekleri bir yer olacak. Çocuklar spor yapsınlar diye spor sahalarının olacağı bir yer olacak. En önemlisi de üreticinin üretimini rahatça satabilmesi için bir üretici pazarının bu alanda yer alması olacak. Her zaman sizler için çalıştık ve sizler için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

CHP Urla İlçe Başkanı Ahmet Bahri Yalaz da “Buradaki amacımız, gerçek Balıklıovalı vatandaşlarımızın kullanabileceği bir alan üretmektir. Bunun da en kısa sürede hayata geçirileceğini düşünüyorum. Bu konuda Belediye Başkanımızın yanındayız, arkasındayız. Ve sonuna kadar da Balıklıova halkınla birlikte omuz omuza bu süreci birlikte götüreceğiz” diye konuştu.

Meclis üyeleri de buraya yapılacak proje ile ilgili düşüncelerini dile getirdi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Kınay mesaiye Temizlik İşleri Şantiyesinde başladı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.