Başkan Tugay: İlerleyen aylarda mali tablonun iyileştiğini herkes görecek

Başkan Tugay: İlerleyen aylarda mali tablonun iyileştiğini herkes görecek
  • 8 Mayıs 2019 09:01

Karşıyaka Belediyesi Mayıs ayı olağan ikinci meclis toplantısı Başkan Cemil Tugay idaresinde gerçekleşti. Karşıyaka Belediyesi’nin borçlarıyla ilgili olarak açıklama yapan Tugay, “Belediyemiz söylendiği gibi Türkiye’nin ve İzmir’in en borçlu belediyesi Karşıyaka Belediyesi değil. Bizim belediyeyi bir miktar borç elbette ki doğru ama basında yer aldığı kadar abartılacak şekilde değil. Bu durumla ilgili gidişatımız olumludur. Bunun nedeni araştırdık, harcamalarımızda ciddi tasarruf tedbirleri aldık. Giderlerimiz konusunda ciddi arayışlarımız var.  Birkaç ay içerisinde bir ilerleme yapacağız bunu da siz de fark edeceksiniz” diye konuştu.Başkan Tugay: İlerleyen aylarda mali tablonun iyileştiğini herkes görecek

Meclis toplantısında konuşan Başkan Tugay, “Borçlarla ilgili konuşmak  bir şeyler söylemek istiyorum. Bizim belediyeyi bir miktar borç elbette ki doğru ama basında yer aldığı kadar abartılacak şekilde değil. Bu durumla ilgili gidişatımız olumludur. Bunun nedeni araştırdık, harcamalarımızda ciddi tasarruf tedbirleri aldık. Giderlerimiz konusunda ciddi arayışlarımız var.  Birkaç ay içerisinde bir ilerleme yapacağız bunu da siz de fark edeceksiniz. Türkiye’nin ve İzmir’in en borçlu belediyesi Karşıyaka Belediyesi değil. Belediyemiz 2 bin 600 çalışanıyla Karşıyaka dimdik ayakta. Çalışmalarımız doğru bir şekilde devam ediyor. Önümüzdeki süreçte göreceksiniz, hiçbir şekilde bir çalışanımızın maaşlarını ödememezlik yapmayacağız, bunu göreceksiniz. Bunu da bürokrat arkadaşlarımızla birlikte çözeceğiz” diye konuştu.

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Mutlu, İzmir Atatürk Lisesi’nin Pilav Günü’ne katıldı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.