Başkan Sürekli’den Soyer’in deprem eleştirilerine sert yanıt

Başkan Sürekli’den Soyer’in deprem eleştirilerine sert yanıt
  • 10 Şubat 2023 13:41

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in deprem bölgesine ile ilgili eleştirilerine cevap geldi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Başkan Sürekli, şunları ifade etti, ‘’İzmir’e her yağmur yağdığında yaşanan sel ve su baskınlarıyla baş edemeyen ve iklim değişikliği söylemlerine sığınan CHP’li yerel idarenin yaşadığımız deprem faciasının boyutlarını algılamakta zorlanmasını anlamak mümkün değil! Hatırlatmak isteriz ki, 10 ilimizde büyük bir yıkım yaratan ve 100 bin kilometrekarelik alanı etkisi altına alan 7,7 ve 7,6’lık depremlerle karşı karşıyayız. Hatırlatmak isteriz ki; bu depremler, 13.5 milyon vatandaşımızı doğrudan ilgilendiren bir felaket! Hatırlatırız ki; 6 bin 444 binayı yıkan afetin enkazında mücadele ediyoruz. Hatırlatırız ki; bu mücadele bir güne sığacak bir mücadele değil. Bu zorlu şartlarda aslolan, birlik ve beraberlik! Ne acı ki; yine yapılanları inkâr edip devlete haksızlıkla yol almaya çalışmaktalar.’’

Başkan Sürekli’den Soyer’in deprem eleştirilerine sert yanıt

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Sakiler'den Bayındır’da Muhteşem Konser
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.