Başkan Soyer’den İlçe Belediye Başkanlarına baskı! “o toplantıya katılın”

Başkan Soyer’den İlçe Belediye Başkanlarına baskı! “o toplantıya katılın”
  • 1 Eylül 2023 13:59

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer hakkında bomba iddia. İddialara göre İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer bugün aday adaylığını açıklayacak olan mevcut İl başkanı Şenol Aslanoğlu’nun basın toplantısına ilçe Belediye Başkanlarının da katılım sağlaması için tek tek arayarak çağrı yapıyor.
Genel seçimlerin ardından CHP’de başlayan kurultay sürecinde İl başkanlığı kongrelerine az bir zaman kaldı. Şuan için İzmir’den 3 aday adayı var. Adaylardan biri Konak Eski İlçe Başkanı Aytekin Tunus, Başkan Tunus İl Başkanlığına adaylığını sosyal medyadan açıklarken, aday adaylarından olan bir eski başkanda Mehmet Şakir Başak, Başak ise geçtiğimiz gün yoğun bir katılımla CHP İzmir İl Binası önünde açıklama yaparak aday adaylığını duyurmuştu.
Mevcut başkan Şenol Aslanoğlu ise bugün İl Başkanlığı binasında yapacağı basın toplantısı ile aday adaylığını açıklayacak. İl Başkanlığı koltuğuna oturduğu günden itibaren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in desteğini her zaman gören Başkan Aslanoğlu, aday adaylığı sürecinde de Başkan Soyer’in desteğini almaya devam ediyor.
İddialara göre İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP’li tüm İlçe Belediye Başkanlarını telefonla arayarak Başkan Şenol Aslanoğlu’nun adaylık açıklaması için yapacağı basın toplantısına gelmeleri konusunda baskı yapıyor.

Bu haber ilgini çekebilir ->  “Özel” çocuklardan Başkan Kınay'a ziyaret
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.