Başkan Şenol’dan sağlık personeline kutlama

Başkan Şenol’dan sağlık personeline kutlama
  • 14 Mart 2017 11:48

Sağlık alanında ‘hayatlara dokunan’ projeler hayata geçirdiklerini, Sağlık Köyü projesi ile sağlık üssü kuracaklarını söyleyen Başkan Şenol, “Zor koşullarda özveriyle, emekle, azimle vatandaşa hizmet veren sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyorum” dedi

 

 

Eğitimli ve sağlıklı insanların yaşadığı kentler hızla ilerler” anlayışıyla sağlık alanında marka olan ve örnek alınan projeleri hayata geçiren Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı. Günümüz koşullarında sağlık sektöründe görev yapmanın zorluğuna değinen Başkan Şenol, “Sağlık sektöründe çalışan doktorlarımız, hemşirelerimiz başta olmak üzere tüm sağlık çalışanları çok zor koşullar altında görev yapıyor. Kimi zaman şiddete maruz kalıyor, kimi zaman da hakarete uğruyorlar. Buna rağmen yılmadan sabırla vatandaşa hizmet sunuyorlar.  Özveriyle, emekle, azimle vatandaşa hizmet vermek için yürüttüğünüz bu görevde her şeyin en iyisine layıksınız. Bu zor koşullar altında vatandaşa hizmet veren sağlık gönüllülerinin 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

 

GAZİEMİR’E SAĞLIK KÖYÜ

Sağlık konusuna büyük önem veren Başkan Halil İbrahim Şenol, görevleri arasında yer almamasına rağmen “Doğumdan önce, ölümden sonra” sloganıyla vatandaşa sağlık hizmeti verdiklerini söyledi. Sağlık alanında hayata geçirdikleri Hoşgeldin Bebek, Evde Hasta Bakım, Diyetisyen Hizmeti, Psikolojik Destek ve Danışmanlık Hizmeti, Hasta Nakil Ambulansı, cenaze ve taziye hizmeti gibi projelerin yerel yönetimlere ve devlete bile örnek olduğunun altını çizen Başkan Şenol, “Bu hizmetlerimizi Sağlık Köyü projesi ile tek çatı altında toplayarak, sağlık üssü kuracağız” diye konuştu.

 

KAPSAMIYLA TÜRKİYE’DE BİR İLK
Gaziemir Belediyesi’nin sağlık alanında marka olan hizmetleri; Ege Serbest Bölgesi Kurucu ve İşleticisi A.Ş. (ESBAŞ) ile MOPSAN İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. İşbirliği sonucu kurulacak ‘sağlık köyü’ sayesinde tek çatı altında toplanıyor. ‘Sosyal belediyeciliğin kalesi kent’ olarak bilinen ilçede; belediye, ESBAŞ ve MOPSAN’ın birlikteliğiyle kurulacak sağlık köyünde; Evde Hasta ve Yaşlı Bakım, Pozitif Yaşam ile Alzheimer-Demans Danışma ve Dayanışma adlarıyla üç merkez yer alacak.  Beyazevler Mahallesi’nde ilk aşamada 1200 metrekare kapalı alanda inşa edilecek sağlık köyü kapsam olarak Türkiye’de bir ilk olacak.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Eşki “Güçlü Bornova”yı anlattı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.