Başkan Kocaoğlu’ndan Ankara Çıkarması

Başkan Kocaoğlu’ndan Ankara Çıkarması
  • 3 Şubat 2016 12:00

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Ankara’ya gitti. İki gün kalacağı Ankara’da Kocaoğlu’nun, İzmir projeleri ile ilgili temaslarda bulunulacağı öğrenildi.

Başkan Kocaoğlu, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, TCDD ve Karayolları, Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile görüşecek.

KOCAOĞLU İLK GÖRÜŞMEYİ YILDIRIM’LA YAPTI 
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Ankara’da bakanlıkları ziyaret ederek, projelerinin hızlandırılması için destek istedi. İlk görüşmeyi, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile yaptı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Ankara’da bakanlıkları ziyaret ederek, İzmir’in projeleri için destek istedi. Kocaoğlu, iki günlük ziyaretinin ilk gününde önce Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile görüştü. Kocaoğlu, ulaşım projelerinde TCDD ve Karayolları kurumlarıyla yaşanan kamulaştırma, geçiş bölgeleri ve yetki ve sorumluluk gibi sıkıntıları aktardı ve çözümü için destek istedi. Bakan Yıldırım da İzmir projelerinin hızlandırılması için her türlü desteği vereceğini söyledi. Kocaoğlu, sırayla, Spor Bakanlığı, TOKİ ve Özelleştirme İdaresi ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile görüşmeler yapacak. Kocaoğlu’nun Ankara temasları iki gün sürecek.

 

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kınık'ta Coşkuyla Kutlandı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.