Başkan Kocaoğlu yine Yüksel dedi

Başkan Kocaoğlu yine Yüksel dedi
  • 10 Ağustos 2016 17:15

Gizem Çetinkol- Gazete Ege/ Sabah saatlerinden bu yana yoğun bir mesai içinde olan CHP İzmir, gün boyunca İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel’in istifasını ve yeni başkan seçimi sürecini yaşadı.

İl yönetimi yeni başkanını seçerken İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı aziz Kocaoğlu’da konuya ilişkin olarak İlçe Belediye başkanları ve İlçe Başkanlarıyla toplantı gerçekleştirdi.  Toplantıya Buca, Karşıyaka, Bayraklı ve Dikili Belediye Başkanı katılmadı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıdan nasıl bir karar çıkacağı merakla beklenirken İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun nasıl bir yol izleyeceği kulislerde gün boyu konuşuldu. Toplantının ardından son kongrede olduğu gibi Başkan Kocaoğlu tercihini yine Alaattin Yüksel’den yana kullandı. İlçe Belediye Başkanları ve İlçe Başkanlarınında aynı görüşte olması üzerine, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’yla görüşme gerçekleştirerek Başkan Alaattin Yüksel’in yeniden göreve getirilmesini isteyeceği öğrenildi.

Öte yandan tüzük gereği yeni başkanını seçen il yönetiminin kararının Genel Merkezden onaylanıp onaylanmayacağı yönünde henüz bir açıklama gerçekleşmedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Kayadibi köylülerine Başkan Tugay'dan Hıdırellez sürprizi
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.