Başkan Kocaoğlu stada isminin verilmesine ne tepki verdi?

Başkan Kocaoğlu stada isminin verilmesine ne tepki verdi?
  • 13 Ekim 2016 22:56

Gizem Çetinkol – Gazete Ege/Doğanlar Mahallesi’ndeki Yeni Bornova Stadı’na İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun ismi verildi. Geçtiğimiz hafta sonu İzmir’e gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu stadın açılışını gerçekleştirmişti.

Açılışta konuşan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila stada İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun ismini vermek istediklerini belirtmiş, buna istinaden Genel Başkan Kılıçdaroğlu’da bu durumu onaylayarak, “Aziz Kocaoğlu yaptıkları ile başarısı sadece Türkiye’de değil, Dünyaca bilinen bir belediye başkanı… Çok yakışır. Adı mutlaka bu stada verilmeli” ifadelerini kullanmıştı.

Geçtiğimiz gün gerçekleşen Bornova Belediye meclisinde stadın adı gündeme getirildi.  Karar, Bornova Belediye Meclisi’nce oybirliği ile alındı. Meclis’te grubu bulunan CHP’li ve AK Partili üyelerin tamamı Bornova Stadı’na “Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu” isminin verilmesi talebine olumlu oy kullandı.

Başkan Kocaoğlu stada isminin verilmesine ne tepki verdi?

Ancak İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ismi kabul etmedi sosyal medya hesabından tepkisini belirten Başkan Kocaoğlu, “, “Görevdeki bir kamu yöneticisinin adının kamunun yaptığı bir yatırıma verilmesini doğru bulmuyorum. Bu takdiri gelecek kuşaklara bırakmalı!” ifadelerini kullandı.

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Kınay mesaiye Temizlik İşleri Şantiyesinde başladı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.