Başkan Kocaoğlu Sendikayla Görüştü

Başkan Kocaoğlu Sendikayla Görüştü
  • 23 Ocak 2016 10:18

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İZELMAN Şirketi ile ilgili toplu iş İş sözleşmesi için görüşmeler yetersiz kalmış süreç uzamıştı. Konuya ilişkin olarak İzmir Büyükşehir Belediyesinden görüşme talep edilmişti. Sendika yönetimi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile makamında görüştü.

DİSK Genel-İş Sendikası 1 No’lu Şube Başkanı Engin Topal, 3 No’lu Şube Başkanı Güral Doğan, sendikanın şube yönetim kurulu üyeleri ve DİSK Ege Bölge Temsilcisi Memiş Sarı, 7 bin işçinin zam taleplerini Kocaoğlu’na aktardı.

Toplantıda, iki yılı içeren Toplu İş Sözleşmesi sürecinde ücret artışları, ikramiye oranları, eksik ücret alan işçilere yönelik yapılacak iyileştirmeler ve diğer maddeler de masaya yatırıldı.

Taleplerin doğrultusunda önümüzdeki günlerde bir görüşme daha gerçekleşecek.

GÖRÜŞMELER OLUMLU

Konuyla ilgili açıklama yapan Genel İş Sendikası 1 Nolu Şube Başkanı Engin Topal, talepler konusundaki ısrarlarının sebeplerini detaylı bir şekilde Başkan Kocaoğlu’na aktardıklarını ifade ederek, “Yaptığımız bu görüşme her iki taraf için de olumlu geçtiğini, iki tarafın da birbirini iyi anladığını düşünüyorum. Sayın Başkan konuyu kendi bürokratlarıyla değerlendirecek. Önümüzdeki hafta tekrar bir araya geleceğiz. Bizler bu işi masada bitirmek istiyoruz. Süreci şeffaf bir şekilde sürdürmeye ve gelişmeleri paylaşmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Eşki’den işçilere gece yarısı sürprizi
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.