Başkan Kılıç sosyal medyada Bucalılarla buluşuyor

Başkan Kılıç sosyal medyada Bucalılarla buluşuyor
  • 27 Temmuz 2023 11:19

SOSYAL demokrat belediyeciliğin en güzel örneklerinden birini sergileyen Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, Bucalı hemşehrileriyle sosyal medyada buluştu. Kenti Bucalılarla beraber yönetmek için yola çıktıklarını belirten Başkan Kılıç, “Hemşehrilerimden gelen her talep, öneri ve şikâyeti çok önemsiyoruz” dedi.

Başkan Kılıç sosyal medyada Bucalılarla buluşuyorBaşkan Kılıç sosyal medyada Bucalılarla buluşuyor  Başkan Kılıç sosyal medyada Bucalılarla buluşuyor
Göreve geldiği ilk günden beri çalışmalarını halkla beraber yürüten Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, sosyal medyada da Bucalılarla buluşuyor. Mahalle turlarının yanı sıra 7’den 70’e herkese ulaşmak için çeşitli çalışmalar gerçekleştiren Erhan Kılıç, resmî Instagram sayfasında “Biraz konuşalım, buyursunlar” başlığı altında Bucalılardan gelen soruları yanıtladı. Büyük ilgi gören başlık altında Erhan Kılıç, eski cezaevinin ne olacağından yol ve asfalt taleplerine, ilaçlamadan “Yarının Buca’sı”na dair projelere kadar birçok merak edilen soruyu yanıtladı.

Başkan Kılıç sosyal medyada Bucalılarla buluşuyor
HERKESİ BEKLİYORUM
Gelen talepleri ilgili birimlere bizzat yönlendiren Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, “Bu uygulamayı Bucalıların çok sevdiğini düşünüyorum. Oldukça fazla soru alıyoruz. Hepsini tek tek cevaplandırıyorum. Biz bu yola çıkarken Buca’mızı Bucalılarla beraber yöneteceğimizi her fırsatta dile getirdik. Hemşehrilerimden gelen her talep, öneri ve şikâyeti çok önemsiyoruz. Bizler de sevgili Bucalılar da kentimiz için en iyisini istiyoruz. El birliği ile kentimizi kalkındıracağız, güzelleştireceğiz. Sorusu olan herkesi sosyal medyaya bekliyorum” diye konuştu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Çatı Bostanlı sanatın ‘marka’ yüzü olacak
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.