Başkan İnce STK turunda: Hayalinizdeki projeleri söyleyin

Başkan İnce STK turunda: Hayalinizdeki projeleri söyleyin
  • 12 Şubat 2019 09:58

Güzelbahçe Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mustafa İnce ilçede bulunan STK’ları ziyaret etti. Beraberinde CHP İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen ve yönetimi ile STK’ları gezen Belediye Başkan Adayı İnce hiç kimseyi ötekileştirmeden, ilçe halkına eşit hizmet götürerek, ayrımcılık yapmadan, kentte yaşayanların talep ve isteklerini dinlediklerini söyledi.

Başkan İnce STK turunda: Hayalinizdeki projeleri söyleyin

‘Seçim bildirgemizi halkımızla oluşturacağız’

Başkan İnce, “Ekibimize katılan yeni arkadaşlarımızla, yeni projelerimizle yeni dönemde katılımcılığı en üst seviyelere çıkaracağız. Halkımız, muhtarlarımız, Sivil Toplum Kuruluşlarımız ve esnafımızla birlikte seçim bildirgemizi oluşturacağız. Güzelbahçe’nin geleceğinin hazırlanmasında hayalinizdeki projeleri bize sunmanızı istiyoruz. Biz de bu projeleri seçim bildirgemize ekleyelim. Yolu yöntemi birlikte belirleyelim. 30 milyonluk küçük bir bütçeyle kültür merkezi, balıkçı barınağı gibi birçok hayali, milyonluk projeleri, büyükşehir belediyemiz ve hükümetle işbirliği içinde gerçekleştirdik. Aynı uyumu yeni dönemde de sürdüreceğiz. Yeni dönemde üniversite hayalinin gerçekleşeceği bölgenin eğitim vadisi olarak faaliyete geçmesiyle birlikte bu alandaki vizyonu kat ve kat artırmış olacağız. Cumhur ittifakı adayı Burcu Dereci hanımla da saygı çerçevesi içinde, centilmence bir yarış olacağına inanıyorum. İnanıyoruz ki 31 Mart’ta baharı hep birlikte yaşayacağız” dedi.

Belediye Başkan Adayı Mustafa İnce’nin ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden STK temsilcileri, Güzelbahçe’nin bazı sorunlarının çözüme kavuşturulması gerektiğini belirti. Doğalgazın gelmeyen bölgelere bir an önce getirilmesi, doğalgaz nedeniyle bozulan yolların yapılması, vapur seferlerinin arttırılması ve Güzelbahçe’ye daha donanımlı bir hastanenin yapılması taleplerini Başkan İnce’ye aktardılar. Başkan İnce konuların kendilerine düşen kısımlarında belirli bir planlama dâhilinde yapılacağını, diğer işlemlerin kamu kurumlarıyla görüşülüp çözüm konusunda fikir alışverişinde bulunup, halkın taleplerin takibi içinde olacaklarını belirtti.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Saime Bucaklıoğlu ulaşım projelerini açıkladı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.