Başkan Gümrükçü’den futbolculara moral ziyareti

Başkan Gümrükçü’den futbolculara moral ziyareti
  • 19 Nisan 2019 17:54
  • A+
    A-

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Çiğli Belediyespor’a, Bursa Yıldırım Belediyespor ile yapacağı son karşılaşma öncesi moral ziyaretinde bulundu.

Başkan Utku Gümrükçü, Pazar günü saat 15.00’de Çiğli Atatürk Stadı’nda gerçekleşecek olan son lig maçı öncesi tüm sporcu ve teknik heyete başarılar dileyerek, baklava ikram etti.  Futbolcuların “En büyük başkan bizim başkan” sloganlarıyla karşılanan Başkan Gümrükçü: “Bu maçı kazanmanız çok önemli. Hepinize başarılar diliyorum. Belediye başkanı olarak arkanızdayım” diyerek futbolculara moral verdi.

Başkan Gümrükçü'den futbolculara moral ziyaretiBaşkan Gümrükçü'den futbolculara moral ziyaretiBaşkan Gümrükçü'den futbolculara moral ziyareti

 

Başkan Gümrükçü'den futbolculara moral ziyareti
Bu haber ilgini çekebilir ->  Efes Selçuk 23 Nisan coşkusuna hazırlanıyor
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.