Başkan Eşki esnafın genel kurul heyecanına ortak oldu

Başkan Eşki esnafın genel kurul heyecanına ortak oldu
  • 6 Mart 2025 10:27
  • A+
    A-

Çamdibi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin genel kurulu, Bornova Belediyesi’nin ev sahipliğinde Çamdibi Şehit Er Adem Bilaloğlu Sosyal Tesisleri’nde yapıldı. Divan başkanlığını Ahmet Dereli’nin üstlendiği toplantıya Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki de katılarak esnafa destek mesajı verdi.

 

 “Çamdibi, Bornova’nın en güçlü bölgelerinden biri”

Başkan Eşki esnafın genel kurul heyecanına ortak oldu

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, genel kurulda yaptığı konuşmada, Çamdibi’nin Bornova siyaseti açısından en güçlü ve en hareketli bölgelerden biri olduğunu vurguladı. Çamdibi’nin, Türkiye genelinde sokak lezzetleriyle adından söz ettirdiğini belirten Başkan Eşki, “Esnaf ve sanatkarın zorlu bir dönemden geçtiğini ve bu zorlukları aşmak için büyük gayret gösterdiğini biliyorum. Umarım Çamdibi’ne yakışır derecede kuvvetli bir kooperatifi bundan sonraki dönemde inşa edersiniz” dedi.

 Başkan Eşki esnafın genel kurul heyecanına ortak oldu

“Esnafın güçlenmesi için gereken desteği vereceğiz”

Başkan Eşki, Türkiye genelinde 2 milyondan fazla esnafın ekonomik hayatın omurgasını oluşturduğunu ifade ederek, “Esnaflarımızın ayakta kalması hepimizin en temel hedeflerinden biri. Ülkenin ekonomisini ayakta tutan bu gücün korunması için bizler de elimizden gelen desteği sağlayacağız” diye konuştu.

Kooperatif Başkanı Kaplan’dan teşekkür

Çamdibi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Kaplan, genel kurula katılım sağlayan ve desteklerini esirgemeyen Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki’ye teşekkür etti.Başkan Eşki esnafın genel kurul heyecanına ortak oldu

Bu haber ilgini çekebilir ->  Geleceğin sanatçıları Konak’ta yetişiyor
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.